Рибам варто прийняти важливе рішення, а Тельцям скористатися вмінням гарно говорити: гороскоп на 28 лютого
Рибам варто прийняти важливе рішення, а Тельцям скористатися вмінням гарно говорити: гороскоп на 28 лютого

Рибам варто прийняти важливе рішення, а Тельцям скористатися вмінням гарно говорити: гороскоп на 28 лютого

Цього тижня варто відмовитися від шкідливих звичок та не лінуватися. Намагайтеся контролювати свої емоції та думки, оскільки вони можуть матеріалізуватися.

Овен (21.03 — 20.04)

Весь негатив протягом дня з яким ви матимете справу, краще ігнорувати. Під час вирішення стосунків, конфлікт може перейти на досить серйозну стадію.

Телець (21.04 — 21.05)

Незговірливі знайомі цих вихідних можуть перейти на вашу сторону, тому варто скористатися своїм вмінням переконувати та гарно говорити. Не втратьте свого шансу.

Близнюки (22.05 — 21.06)

Не варто відступати від своїх принципів, як в особистому житті, так і в професії. Всі, хто радить вам це зробити, бажають вам провалів у справах.

Гарячі новини суспільства читайте в нашому Telegram і Viber!

Рак (22.06 — 22.07)

Все, що станеться з вами цього дня може стати доленосним для вас, тому намагайтеся аналізувати свої дії і правильно прораховувати наслідки та кінцевий результат.

Лев (23.07 — 21.08)

Пам'ятай, що не завжди можна отримати бажаний результат використовуючи гроші. Ви відчуєте всі недоліки такого досвіду на власних стратегіях.

Діва (22.08 — 23.09)

Ваша точка зору повинна бути на першому місці, не намагайтеся піддаватися маніпуляціям зі сторони рідних та близьких.

Терези (24.09 — 23.10)

Продумайте власні дії на кілька кроків вперед, лише тоді ти зможеш досягнути бажаного результату, але не варто завжди розраховувати на успіх.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Цього дня вам варто покращити спілкування з людьми, які дуже сильно ображені на вас, але слова вже не допоможуть, тому варто діяти справами.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Прислухайтеся до думки оточуючих, навчіться дивитися на себе очима оточення, тоді ви зможете зробити вірні кроки для досягнення результатів і уникнення помилок.

Козеріг (22.12 — 20.01)

Назначене побачення в цей день краще перенести. Всі суперечки цього дня матимуть фатальний кінець і помиритися після конфлікту буде дуже важко.

Водолій (21.01 — 18.02)

Настрій можуть зіпсувати навіть новини, тому варто цього дня присвятити час саморозвитку і читанню книг, час давно відкладених книг настав.

Риби (19.02 — 20.03)

Цього дня варто зробити важливий крок для свого подальшого майбутнього, тому прислухайся до інтуїції. Зважте всі «за» і «проти», і зробіть крок на краще.

Раніше MY.UA повідомляв, що 27 лютого думки про роботу відходять на другий план, і навіть зірки підтримують людей у прагненні відпочити.

Не пропустіть наші свіжі новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом