У сукні та з довгим білявим волоссям: Остапчук показав, як потрібно розважатися з дітьми
У сукні та з довгим білявим волоссям: Остапчук показав, як потрібно розважатися з дітьми

У сукні та з довгим білявим волоссям: Остапчук показав, як потрібно розважатися з дітьми

Український телеведучий та стендап-комік Володимир Остапчук показав своїм прихильникам, як він грає зі своєю донькою Емілією. Відео телеведучий розмістив у своєму Instagram.

Досить складно уявити дорослого чоловіка, якому на хвилиночку 36 років, у костюмі не просто казкового персонажа, а в сукні і з довгою косою. Заради своїх дітей Володимир Остапчук готовий на все, тому, щоб його донька Емілія від першого шлюбу була щасливою, він переодягнувся у костюм Ельзи.

Все заради дітей

За словами Остапчука, Ельза є найулюбленішим персонажем його доньки і вона має безліч костюмів, щоб мати змогу переодягтися в них тоді, коли їй цього захочеться. Зірковий тато також обожнює даний персонаж, тому під час імпровізованих виступів, при нагоді, разом з донькою влаштовує міні спектаклі. Володимир та Емілія танцюють, співають і намагаються відтворити всю атмосферу мультика у себе вдома і їм це вдається.

Персонаж анімаційного фільму "Холодное сердце" Ельза зіграна Володимиром Остапчука не лише вдома під всім відомий саундтрек "Let It Go", але й під час ведення ефіру шоу "Маска".

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Правда весело і дуже смішно, коли дорослий чоловік намагається бути казковим персонажем та ще й жінкою, але одночасно, це так зворушливо. У своїх коментарях до шоу "Маска" Володимир Остапчук сказав, що хотів зробити сюрприз для своєї донечки, тому і обрав даний образ.

Опубліковане домашнє відео викликало від підписників тисячну реакцію у вигляді лайків і сотні коментарів.

Підписники не здивовані поведінкою стендап-коміка і навіть хвалять його за такі ігри, оскільки не кожен може дозволити собі так весело грати з донечкою і не соромитися своєї любові до неї.

Зокрема підписники під постом пишуть про те, що Емілії дуже сильно пощастило з татом і не кожен може так розважатися.

Розлучення пари

Нагадаємо, що 6 березня 2020 року Володимир Остапчук і його ексдружина Олена Войченко офіційно розірвали шлюб. Здавалося б ніщо не могло стати причиною розриву цієї прекрасної пари, після 12 років життя разом та двох спільних дітей, але не завжди все так, як на фото.

Пара довгий час не розповідала про проблеми в сім'ї і намагалася не афішувати тему розлучення, але не все так просто. Слава, популярність та визнання шанувальників вимагає від артистів, телеведучих відвертості, тому Остапчук і почав коментувати це питання.

А якщо бути більш точнішим, то фото на якому Володимир Остапчук між жіночими ногами викликало масу невдоволення і осуду, тому варто було прийняти рішення і набратися сил, щоб розповісти про ситуацію в сім'ї.

За словами Володимира Остапчука, він активно приймає участь у вихованні своїх дітей навіть після розлучення і намагається фінансово підтримувати їх, як це тільки можливо. Також телеведучий зауважив, що ніхто від батьківства не відмовлявся, оскільки його відносини з дітьми не зіпсуються навіть після розлучення, адже він їх так само любить, як і в шлюбі.

Навколо теми розлучення, за інформацією Володимира Остапчука, дуже багато розмов, а це є не найкращою темою.

Сама Олена Войченко під час одного з інтерв'ю розповіла журналістам, що однією з причин розлучення і розпаду їхньої родини з Остапчуком, стали постійні його зради.

Також Войченко стверджувала, що намагалася тримати шлюб до останнього, але не вдалося і просто здалася.

Ініціатором розлучення став саме Володимир, але він зауважив, що зради тут ні до чого, а ось постійні сварки стали однією з перших причин розлучення.

Пара у шлюбі виховувала двох дітей: Емілію і Евана.

Зараз при можливості Остапчук забирає малечу до себе і проводить з ними увесь вільний час, намагаючись компенсувати нестачу уваги.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Британські актори Емілія Кларк та Сем Клафлін стали партнерами в однойменній екранізації роману Джоджо Мойес.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом