19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дружина Монатіка Ірина похвасталася формами, розстібнувши блузу
Дружина Монатіка Ірина похвасталася формами, розстібнувши блузу

Дружина Монатіка Ірина похвасталася формами, розстібнувши блузу

Ірина Демічева-Монатік часто супроводжує чоловіка на різних проектах, оскільки є частиною його команди і займається менеджментом у «MONATIK CORPORATION».

Дмитро Монатік довгий час приховував інформацію про свою дружину і взагалі не любить ділитися подробицями сімейного життя.

Але вже давно відомо, що дружина артиста Ірина Демічева (Монатік) не лише виховує разом зі співаком двох синів Данила та Платона, а й допомагає чоловікові будувати кар’єру.

Дружина Монатіка – єдина людина, яка разом з ним зростала професійно, переживала і радощі, і невдачі.

Зараз Ірина стала важливою частиною «MONATIK CORPORATION» - продюсерського центру Дмитра. Першою артисткою, яку представив центр стала бек-вокалістка Монатіка Lida Lee.

Ірина ж виконує обов’язки менеджера та займається всіма рутинними, нетворчими справами. Жінка часто супроводжує чоловіка на концертах, різних проектах та програмах.

Стильний образ жінки

Оскільки Дмитро Монатік – людина медійно відома та дуже активна, вихідні пара часто проводить працюючи. Так і минулого тижня Ірина супроводжувала чоловіка. Вона зробила фото в дзеркалі гримерки, відмітивши 12-й павільйон на ВДНГ.

Ірина прекрасно виглядає, хоч раніше її часто критикували за зовнішність. Навіть говорили, що вона виглядає значно старшою від Дмитра.

Жінка обрала класичну бавовняну сорочку білого кольору та чорні брюки-палаццо із завищеною талією та защипами. Кілька верхніх гудзиків Ірина розстібнула, продемонструвавши натяк на спокусливі форми.

Ірина зробила неперевершену укладку, її каштанове волосся спадало на плечі м’якими хвилями, а зачіска мала неймовірний об’єм. Доповнювали образ мінімалістичні прикраси.

Дружина Дмитра Монатіка посміхалася своєму відображенню в дзеркалі, чим викликала явне захоплення серед прихильників Монатіка.

Фото вона підписала так: «Продуктивна неділя».

А зі сторіс жінки можна зробити висновок, що Дмитро брав участь у зйомках чи прогоні розважального шоу «Ліпсинг Батл», яке стартує вже 6 березня.

Читайте нас в Telegram і Viber!

Реакція в мережі

Зовнішній вигляд Ірини Демічевої прихильники оцінили дуже добре. Жінку просто закидали компліментами, навіть присвятили вірші.

«В цю неділю у гримерці, зачинила Іра дверці. В блузі сфоткалась вона, гаряча в Дмитра жона» - такий невеличкий віршик написали Ірині в коментарях.

З відомих людей пост прокоментувала Даша Астаф’єва – вона розмістила декілька смайликів – сердечок.

Ірину назвали витонченою, фантастичною, красунею та просто "весною". А дехто навіть взяли такий образ собі на замітку, адже класика завжди виглядає стильно.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Монатік провів зимові канікули разом з родиною на Мальдівах.

Колишній "Холостяк" Нікіта Добринін та Даша Квіткова активно готуються стати батьками. Читайте всі свіжі новини про життя відомих людей на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом