"Може, вже своє запостите?": посольство України потролило Росію через фото фортеці в Криму
"Може, вже своє запостите?": посольство України потролило Росію через фото фортеці в Криму

"Може, вже своє запостите?": посольство України потролило Росію через фото фортеці в Криму

Посольство РФ у Великій Британії у власному Twitter оприлюднило фото з окупованого Криму. На світлині зображена фортеця Єні-Кале, розташована неподалік окупованого міста Керч. При чому, дипломати країни-агресорки позначили браму, як "російську".

На відповідний допис уже відреагували в Посольстві України у Великій Британії. Вітчизняні дипломати саркастично зауважили:

"Може, опублікуєте світлини зі своєї території? Ми знаємо, що вона – найбільша в світі. Чи вам довелося перемістити всіх гарних фотографів до окупованого Криму?" – зауважили українські дипломати Twitter.

How about posting pictures from your own land? We hear it is the world’s largest. Or have you moved all your good photographers to the #occupied #Crimea?#CrimeaIsUkraine https://t.co/d5JQy1TLaz

— Ukraine's Emb. to UK (@UkrEmbLondon) March 2, 2021

Аби росіяни не забували, кому насправді належить Кримський півострів, поблизу посольства РФ у Києві минулого тижня встановили промовистий білборд. СБУ лагідно нагадала відвідувачам посольства країни-агресорки, що Крим – це Україна.

Білборд поруч із посольством РФFacebook / СБУ

Відповідний саркастичний тон у соціальних мережах дипломатів воюючих країн уже добра традиція. 2018 року співробітники Посольства України у Великій Британії дотепно відповіли кремлівському пропагандисту Грему Філіпсу.

Тоді він подав до дипломатичної установи запит, маючи на меті провести інтерв'ю з послом Наталією Галібаренко. Натомість йому запропонували зробити це в Києві, а саме – у приміщенні Служби безпеки України.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны