На орбіті Землі побудують готель
На орбіті Землі побудують готель

На орбіті Землі побудують готель

Компанія Orbital Assembly Corporation планує побудувати перший орбітальний готель зі штучною гравітацією.Дану концепцію придумав вчений-ракетобудівник Вернер фон Браун, один з головних творців програми NASA Аполлон, повідомляє Space.com. Передбачається, що готель у вигляді 200-метрового колеса обертатиметься, створюючи штучну гравітацію для пасажирів.

В ньому зможуть розмістити до 400 осіб. Всередині космічного готелю будуть ресторани, бари, бібліотека, кінотеатр, спа-салони і тренажерні зали."Компанія побудує прототип кільця діаметром 61 м. поблизу Марса. Попередньо, конструкцію протестують на Землі в Каліфорнії", - сказано в повідомленні.

Готель буде доступний для космічних туристів, вчених і космічних агентств, для проведення дослідів і тренувань у космосі.

Будівництво станції планують почати в 2025 році і завершити за кілька років.Учені навчилися виробляти електроенергію у космосі. Сонячна панель, яку розробили науковці при Міністерстві оборони США, за розміром схожа на коробку для піци - 31х31 см.

Источник материала
loader
loader