Прокуратура на Вінниччині вимагає повернути у власність держави дві ділянки
Прокуратура на Вінниччині вимагає повернути у власність держави дві ділянки

Прокуратура на Вінниччині вимагає повернути у власність держави дві ділянки

Прокуратура у обох справах вимагає визнати наказ ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області незаконним та скасувати його
фото: business.vn.ua

Йдеться про 2 га земельної ділянки вартістю 250 тис. грн

Літинський районний суд отримав позовну заяву від Калинівської місцевої прокуратури щодо визнання незаконним наказу ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області.

Також прокуратура вимагає витребувати у власність держави земельної ділянки вартістю 250 тис. грн., повідомляє Вінницька обласна прокуратура.

Встановлено, що громадянин отримав у приватну власність вищезгадану землю для ведення особистого селянського господарства. При цьому він вже отримував безоплатно у власність земельну ділянку за вказаним видом використання.

За аналогічним позовом від Бершадської місцевої прокуратури Бершадським районним судом також відкрито провадження. Йдеться про земельної ділянки вартістю 250 тис. грн. Наразі вже розпочато судовий розгляд справи. Прокуратура у обох справах вимагає визнати наказ ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області незаконним та скасувати його, а також витребувати ділянки у власність держави.

Нагадаємо, у Вінниці правоохоронці завершили розслідування кримінального провадження щодо злочинного угруповання, яке, обіцяючи працевлаштування за кордоном, привласнювало гроші громадян.

Опитування
Источник материала
Поделиться сюжетом