Ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров зачепив болючу тему: ось чому він потіє під ковдрою
Ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров зачепив болючу тему: ось чому він потіє під ковдрою

Ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров зачепив болючу тему: ось чому він потіє під ковдрою

Телеглядачі навіть не здогадуються, на що доводиться йти телеведучому Дмитру Комарову заради своїх телепередач.

За час зйомок свого тревел-шоу Дмитро Комаров став справжнім улюбленцем українських телеглядачів. Він не боїться їхати навіть у найвіддаленіші куточки планети, щоб показати життя місцевого населення, як кажуть, зсередини. Причому, самі телеглядачі, переглядаючи програми Комарова, навіть не здогадуються, наскільки йому часом буває важко. Але Дмитро Комаров завжди знаходить вихід з положення.

Навіщо йому потрібна ковдра

Наприклад, телеведучий розповів, як він наловчився збирати буквально з підручноъ апаратури «студію звукозапису», якою можна користуватися навіть в номері готелю. Все дуже просто: потрібен мікрофон, поролон, подушка і ковдра. Подушкою і ковдрою Комаров накривається, щоб йому ніхто не заважав начитувати текст для свого нового випуску. Тому, коли телеведучий вдається до допомоги ковдри і подушки, його ніхто не може відвернути – навіть колега по зйомках.

Інші актуальні новини - у нашому Telegram!

Комаров повністю занурений в роботу

Дмитро Комаров каже, що для начитки тексту потрібна ідеальна тиша і цього домогтися вкрай складно. Наприклад, частенько тишу порушують сусіди по готелю, які можуть і пошуміти. Тому Дмитру деколи доводиться заспокоювати їх. Навіть звук кондиціонера може перешкодити, а тому телеведучий і вимикає його. І це під час спеки, оскільки Комаров відвідує навіть самі спекотны країни світу, де температура повітря в тіні значно перевищує 30-35 градусів. Тому після того, як телеведучий почитаэ свій текст під ковдрою, він стає мокрим, ніби вийшов з душу.

Загалом, нелегка це робота – бути телеведучим однієъ з найпопулярніших телепередач країни. Багато телеглядачів, навіть не замислюються через що потрібно пройти Комарову, щоб видати остаточний продукт на екранах телевізорів.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Юрій Луценко стане телеведучим на українському каналі.

Українські співачки Ольга Полякова та NK пристрасно поцілувалися прямо в ефірі шоу "Маска". Читайте більше новин зі світу шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом