2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Компанія Apple взялася за розробку нового iPhone, аналогів якому 
немає у всьому світі
Компанія Apple взялася за розробку нового iPhone, аналогів якому немає у всьому світі

Компанія Apple взялася за розробку нового iPhone, аналогів якому немає у всьому світі

Компанія Apple почала розробку смартфона, в якому не передбачено жодного фізичного порту.

Про це повідомило видання Appleosophy.

В чому полягає унікальність нового смартфона від Apple

Згідно з відомостями джерела, інженерами компанії розробляються інноваційні методи синхронізації комп'ютерів з iPhone. Таким чином, незабаром корпорацією може бути випущений смартфон, в якому не будуть передбачені отвори.

Останні новини технологій - у нашому Viber!

Згідно зі звітом, експертами почали розробку інструменту Internet Recovery, що дозволяє пов'язувати смартфон і комп'ютер завдяки інтернет-з'єднанню. Так, для завантаження даних на гаджет після придбання або для скидання старої і завантаження нової установки iPhone, користувачеві потрібно вибрати пункт Internet Recovery. Після цього смартфоном буде знайдений необхідний комп'ютер, який знаходиться в загальній зі смартфоном мережі. Так, для Mac, наприклад, пристрій треба додавати в програму Finder, а для персональних комп'ютерів - iTunes. Після цього передбачено початок процедури по відновленню.

Що передувало цій інноваційній ідеї

За спостереженням інсайдерів, компанією Apple вже робилися спроби створення подібного інструменту, грунтуючись на Bluetooth. Однак тести показали, що протоколом бездротового зв'язку не забезпечуються необхідні умови безпеки, до того ж передача даних здійснювалася на низькій швидкості.

Всі новини України та світу в нашому Telegram!

Варто уточнити, що компанія Apple ще не скоро розробить прототип гаджету без портів. Принаймні, в цьому році вихід такого iPhone вельми сумнівний.

Зазначимо, що в тих зі смартфонів, які були представлені компанією восени (серії iPhone 12), була додана функція підтримки зарядного стандарту MagSafe без проводів. При цьому, як і раніше, у власників гаджетів залишилася можливість їх заряджати при використанні дроту, через роз'єм Lightning.

Нагадаємо, що на сайті MY.UA зібрані найбільш свіжі новини, включаючи новини світу технологій.

Раніше, наприклад, ми розповідали, що компанія з світовим ім'ям Apple інвестує велику суму в розробку електромобіля концерном Kia Motors.

Також ми повідомляли, що вже в 2022 році в Україні може з'явитися Інтернет від Ілона Маска.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом