19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Не стало відомого співака: йому було всього 35 років
Не стало відомого співака: йому було всього 35 років

Не стало відомого співака: йому було всього 35 років

Помер вокаліст популярної групи Brutto Сергій Корольов.

Весь світ шоу-бізнесу сумує разом з шанувальниками. Стало відомо, що в інший світ пішов вокаліст групи Brutto Сергій Корольов, якого більше знають під псевдонімом Бразіл.

Боровся до кінця

Учасник білорусько-української групи помер напередодні. Відповідний пост у Facebook з'явився на сторінці групи Brutto.

«Сьогодні пішов наш брат — Бразил. Боєць. Герой. Надійний Друг. Світла Пам'ять тобі, Аміго! Ти Бився до кінця», — сказано в повідомленні.

У групі кажуть, що два роки тому у Бразила була виявлена глиобластома правої півкулі головного мозку. Діагноз був дуже невтішним, оскільки хвороба була на четвертій стадії. Але співакові все ж зробили дуже складну з медичної точки зору операцію. Потім був тривалий процес відновлення і здавалося, що Бразил буде ще жити. Але ось через два роки після операції його не стало – хвороба виявилася дуже підступною і перемогти її хлопець не зміг.

Співав у гурті з самого початку

Група Brutto стала дуже популярною в 2014 році, коли була створена. Лідером колективу є Сергій Міхалок, який також виступає в групі «Ляпіс Трубецкой». Втім, на відміну від «Ляпіса» група Brutto виконує більш серйозну музику з текстами, які є патріотично налаштованими.

Зараз же Сергій Міхалок виступає на два фронти – в «Ляпісі» і в Brutto. У якийсь момент Міхалок навіть переїхав на постійне проживання в Україну, оскільки, за його запевненням, у рідній Білорусі на нього почалися чи не гоніння через критику президента Білорусі Олександра Лукашенка. Втім, не всі солісти двох груп живуть в Україні. Наприклад, тепер уже покійний Бразил проживав у Мінську до своїх останніх днів. Його колега по групі Віталій Гурков заявив, що нещодавно Бразил питав у нього, коли він буде в Мінську, щоб зустрітися? Але зустріч, на жаль, так і не відбулася. Лікарі зробили все можливе, але життя Бразила забрала жахлива хвороба...

Поки невідомо, чи буде Brutto брати собі нового вокаліста або пісні відтепер будуть виконувати лише Міхалок і Гурков, але вже без Бразила.

На сайті MY.UA ви знайдете і інші новини шоу-бізнесу.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що пішов з життя улюбленець мільйонів, спортивний коментатор Юрій Розанов.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся новини України та світу!

Источник материала
Поделиться сюжетом