Російську фотомодель та актрису не пустили до України і заборонили в'їзд на три роки
Російську фотомодель та актрису не пустили до України і заборонили в'їзд на три роки

Російську фотомодель та актрису не пустили до України і заборонили в'їзд на три роки

Фотомодель та актриса з Росії отримала трирічну заборону в'їзду до України від українських прикордонників. Громадянка РФ незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим.

Про це у четвер, 4 березня, повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Так, росіянка 1971 року народження прилетіла в аеропорт "Бориспіль" напередодні ввечері рейсом з Мінська.

"З її слів, до України вона їхала з приватною метою. Проте під час оформлення прикордонники встановили, що жінка неодноразово порушувала українське законодавство, адже не дотримувалась порядку в'їзду-виїзду на ТОТУ АР Крим. Кілька разів іноземка, яка є російською фотомоделлю та актрисою, незаконно потрапляла на український півострів, де перебувала з метою відпочинку. На тимчасово окуповану Росією територію України вона в’їжджала і автівкою через Керченський міст і авіарейсом", - йдеться в повідомленні.

Тож через порушення законодавства громадянка РФ не змогла перетнути державний кордон України та отримала від прикордонників заборону в'їзду до країни терміном на 3 роки.

Її було повернуто зворотним рейсом в Мінськ.

За даними Суспільного, йдеться про Олену Іванову-Галіцину.

Як повідомлялося раніше, до України не пустили відому російську акторку Розу Хайрулліну. Артистку затримали у аеропорту "Бориспіль", куди вона прилетіла рейсом з Мінська.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд до Литви

За гастролі в Криму - зась до Литви. Філіпу Кіркорову заборонили в'їжджати до країни впродовж 5-ти років через публічне виправдання окупації Росією півострова. До списку небажаних у Литві осіб російського артиста внесли на прохання литовського МЗС. За словами його очільника Габріелюса Ландсбергіса, Кіркоров своїми неодноразовими відвідуваннями Криму свідомо заперечував територіальну цілісність України. А його участь у концертах на півострові суттєво шкодить національній безпеці Литви.    

Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд до Литви
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader