Зірки застерігають Скорпіонів від розголошення чужих секретів, а Тельців - від брехні: чого не варто робити всім знакам Зодіаку 5 березня
Зірки застерігають Скорпіонів від розголошення чужих секретів, а Тельців - від брехні: чого не варто робити всім знакам Зодіаку 5 березня

Зірки застерігають Скорпіонів від розголошення чужих секретів, а Тельців - від брехні: чого не варто робити всім знакам Зодіаку 5 березня

У п'ятницю, 5 березня, вдалим буде старт навчання на різних курсах, які допоможуть у влаштуванні на нову роботу.

Крім того, в цей день ви можете стати володарем чужого секрету, про який не можна розповідати оточуючим.

Гороскоп на 5 березня для всіх знаків Зодіаку

Овен

В нагороду від зірок ви отримаєте переконливість і красномовство, завдяки яким ви зможете заручитися підтримкою будь-якого партнера і співрозмовника. Постарайтеся розумно використовувати цю обставину.

Телець

Не допускайте брехні, навіть у тому випадку, якщо вам здасться, що крім обману немає іншого виходу з тієї ситуації, яка з вами трапилася. Обманним шляхом положення не врятувати, а от відносини з певними людьми будуть зіпсовані.

Близнюки

Не захоплюйтеся чужими проблемами, а особливо тими, які завдають шкоди вашому життю. Таким чином ви можете розбалувати тих, хто розучився без чужого втручання вирішувати питання.

Рак

Ви знайдете відповідь на важливе питання, яке давно вас турбує. Вас здивує те, наскільки його рішення було легким і простим!

Лев

Не намагайтеся реалізувати новий проект: успіх вам не світить, так що перенесіть це питання на інший – більш сприятливий день.

Діва

Те, що стане вам відомо у цей день, необхідно запам'ятати, а пізніше провести ретельний аналіз. Велика ймовірність, що незабаром ці відомості виявляться для вас дуже важливими.

Терези

Головною небезпекою цього дня буде ваша розсіяна увага: вона не дасть вам можливості сконцентруватися на основному завданні, тому постарайтеся відкинути ті завдання, які відносяться до другорядних.

Скорпіон

Зберігання чужих секретів у цей день має бути в пріоритеті. Якщо ви обмовитесь, то чекайте неприємностей.

Стрілець

Протягом дня займіться програмуванням свого майбутнього. Візуалізуйте картинки до найдрібніших деталей.

Гарячі новини суспільства читайте в наших Telegram і Viber!

Козеріг

Якщо отримаєте завдання від керівника, не варто поспішати з його виконанням. Спробуйте зробити перерву, адже начальник може передумати і скасувати своє рішення, а ви вже витратили час і сили.

Водолій

Під час складання плану роботи на день, врахуйте факт дефіциту енергії, про який вам не вдасться забути протягом дня. Постарайтеся полегшити свою долю і вирішуйте лише найбільш термінові питання.

Риби

Саме час поділитися накопиченим досвідом: поруч стільки тих, хто його потребує! Не скупіться і поділіться своїми професійними "фішками".

Нагадаємо, раніше MY.UA повідомляв про те, яким буде Рік Бика - 2021 для всіх зодіакальних представників.

Крім того, ми розповідали, кому пощастить у 2021 році згідно з прогнозом Павла Глоби.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом