Гройсман в прямому ефірі пройшовся по нинішній владі
Гройсман в прямому ефірі пройшовся по нинішній владі

Гройсман в прямому ефірі пройшовся по нинішній владі

Колишній прем'єр-міністр України, лідер партії "Українська стратегія Гройсмана" Володимир Гройсман, який очолює Кабмін при президентстві Петра Порошенка, останнім часом регулярно критикує нинішню владу.

Ось і на цей раз, в ефірі телеканалу "Україна 24" політик відверто висловив свою думку про уряд та загальну ситуацію в країні.

Гройсман про діючий уряд

На думку колишнього прем'єра, зараз відбувається процес відкату України до далекого минулого, коли економіку країни характеризували зростаючі борги при стрімкому зменшенні реальних доходів громадян. Про це він розповів в ефірі телевізійного каналу "Україна 24 ".

Також Гройсман заявив про негативний показник ситуації в Україні "за всіма позиціями" і поклав відповідальність за це на нинішній уряд, який назвав "непрофесійним" і "некомпетентним", про що, до речі, політик опублікував відповідний пост у своєму Twitter.

Він також звинуватив владу у прийнятті законів, які, за його словами, є не прорахованими і неефективними. Так, на думку Гройсмана, замість необхідних заходів щодо розвитку економіки та збільшення кількості робочих місць в країні зростає рівень безробіття і кількість боргів, які доведеться повертати всім разом.

Гройсман про вину влади у провалі боротьби з COVID-19

Не забув ексголова Кабміну також про поточну ситуацію з боротьбою України проти коронавірусної пандемії. Так, за його словами, в провалі цього процесу також варто звинувачувати некомпетентний уряд.

Читайте політичні новини України на нашому каналі Telegram і Viber!

Він зазначив, що українці важко переносять хворобу, а всі місця в лікарнях вже заповнені. Тому, на думку політика, у країни немає іншого способу боротьби з хворобою, крім як вакцинувати громадян.

Гройсман про головну поточну проблему України

На думку Володимира Гройсмана, основною проблемою країни є те, що люди, які приймають рішення (представники влади - ред.), живуть у власному світі, який не має спільного зі світом простих громадян. Тому політик вважає, що ні депутати, ні глава Кабміну зараз не намагаються захищати простих українців.

З цієї причини Гройсман закликав політиків "це усвідомити і зробити правильні висновки".

Нагадаємо, сайт MY.UA щодня повідомляє свіжі новини політики.

Раніше ми розповідали, що Володимир Гройсман заявив, що українська влада не поспішає долати проблеми, які є в країні, але поспішає запевнити людей, що все добре.

Також ми писали про те, що в ефірі програми "Хард з Влащенко" Гройсман заявив, що Україна сама повинна визначати порядок денний, виходячи з потреб населення.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны