6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ракам не варто слухати оточуючих, а Дівам доведеться взяти на себе роль миротворця: докладний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 березня
Ракам не варто слухати оточуючих, а Дівам доведеться взяти на себе роль миротворця: докладний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 березня

Ракам не варто слухати оточуючих, а Дівам доведеться взяти на себе роль миротворця: докладний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 березня

У суботу, 6 березня, Місяць перебуває у фазі спаду і в знаку Стрільця.

Про те, що чекає на всіх зодіакальних представників в цей день, – розповість гороскоп от MY.UA.

Гороскоп на 6 березня для всіх знаків Зодіаку

Овен

В цей день вам варто займатися тими справами, які є для вас цікавими. Будь-які дії потрібно попередньо обдумувати. Можливо, варто запитати поради у людини, думці якої довіряєте. Уважніше поставтеся до здоров'я.

Телець

Серйозні випробування сьогодні не передбачаються. В цей день буде вдалим складання довгострокового плану. Зосередьте увагу на справах, які раніше були вами відкладені "в довгий ящик".

Близнюки

Невдоволення своєю професійною діяльністю пора трансформувати в серйозні зміни. У вас може виникнути відчуття розбитості, і ви не зможете працювати ефективно. Краще зайнятися улюбленою справою або просто тим, що для вас приємно.

Гарячі новини суспільства читайте в наших Telegram і Viber!

Рак

У вас в цей день будуть і сили, і бажання для досягнення відмінних результатів у будь-яких справах. Однак постарайтеся зважувати все перед тим, як діяти. Якщо послухаєте внутрішнього голосу - знайдете правильне рішення, а ось думка і підказки з боку можуть тільки збити з пантелику.

Лев

Більше часу приділіть улюбленій справі і не забудьте про обов'язкові завдання. Подумайте про те, щоб зав'язати новий діловий контакт і пошукати вигідну пропозицію. Вам в цьому можуть допомогти також старі зв'язки.

Діва

У цей день можна сміливо братися за виконання найбільш важливих і складних справ – зірки допоможуть. Вас можуть попросити допомогти врегулювати якийсь конфлікт або залагодити делікатне питання. У вас вийде зарекомендувати себе чудовим дипломатом і миротворцем.

Терези

Вас наповнять сили і ентузіазм. Якщо виникне цікава ідея - не поспішайте про неї розповідати, адже заздрість оточуючих може все зруйнувати.

Скорпіон

Варто розраховувати на появу нових цікавих перспектив у професійній сфері. Вам не варто затягувати з рішенням і розслаблятися, інакше ризикуєте втратити час. Краще утриматися від осуду, щоб не образити оточуючих, викликавши на себе потік негативу.

Стрілець

Протягом дня від вас будуть потрібні фізичні та емоційні ресурси. З членами сім'ї можуть виникнути розбіжності з причини того, що ви не знаходите час на виконання даної обіцянки. Але ж ви просто не встигаєте! Варто бути обережнішими з новими романтичними знайомствами, адже вони будуть багаті неприємними несподіванками.

Козеріг

Якщо вам протягом тривалого періоду не вдається вирішити будь-яке питання, то в цей день все нарешті вирішиться. Також цей час буде вдалим для того, щоб почати комплекс процедур для оздоровлення.

Водолій

Не розслабляйтеся, пливучи за течією. Однак і занадто проявляти активність не потрібно. Новий погляд на стару проблему допоможе знайти несподіване рішення. Вдалим виявиться похід в магазин.

Риби

Невдалий день для надмірної активності. Вам варто взяти невелику перерву для визначення своїх цілей і можливостей. Не дозволяйте собі осуду близьких людей, адже інакше конфліктних ситуацій не уникнути.

Нагадаємо, раніше MY.UA повідомляв про те, яким буде Рік Бика - 2021 для всіх зодіакальних представників.

Крім того, ми розповідали, кому пощастить у 2021 році згідно з прогнозом Павла Глоби.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом