На Донбасі ворожий снайпер убив українського бійця, ще один поранений
На Донбасі ворожий снайпер убив українського бійця, ще один поранений

На Донбасі ворожий снайпер убив українського бійця, ще один поранений

Незважаючи на оголошення перемир'я, ворог на Донбасі продовжує стріляти по українським військовослужбовцям.

Як повідомили в прес-центрі штабу ООС, за минулу добу бойовики 14 разів порушили домовленості Тристоронньої контактної групи. В результаті один український військовий загинув, ще один отримав поранення.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Прицільні обстріли

Поблизу Катеринівки окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Недалеко від населеного пункту Південне збройні формування здійснили обстріл з мінометів калібру 82 і великокаліберних кулеметів. У результаті український військовий отримав бойове поранення.

Бойовики також відкривали вогонь по українських позиціях поблизу Старогнатовки – застосовували автоматичні станкові гранатомети. Також використовували стрілецьку зброю, щоб обстрілювати позиції ООС поблизу селищ Тарамчук і Піски.

Вогонь у відповідь

Крім того, російсько-окупаційні війська стріляли недалеко від населеного пункту Гнутово з великокаліберних кулеметів, а в передмісті Водяного – з ручних протитанкових гранатометів. На ворожі обстріли українські військові відкривали вогонь у відповідь.

У передмісті Мар'їнки збройні формування РФ також здійснили обстріл захисників ВСУ. В результаті снайперського вогню один військовий отримав поранення не сумісне з життям.

Стрічка новин - у нашому Telegram!

"Станом на 7:00 годину, 13 березня, з боку окупаційних військ було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі населеного пункту Піски. Противник відкрив вогонь у бік наших позицій з підствольних гранатометів і стрілецької зброї", – сказано в повідомленні.

Стрічка новин України та світу - в нашому Viber!

Нагадаємо, що на сайті MY.UA ви зможете подивитися і інші новини зі сходу України за останню годину онлайн.

Раніше MY.UA повідомляв про те, що бойовики кожен день лютують на Донбасі. З усіх боків вони обстрілюють українські позиції.

Источник материала
Поделиться сюжетом