Будиночок на мільйон: як виглядає сімейне гніздечко Потапа і Насті Каменських
Будиночок на мільйон: як виглядає сімейне гніздечко Потапа і Насті Каменських

Будиночок на мільйон: як виглядає сімейне гніздечко Потапа і Насті Каменських

Зірки шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських проживають біля Києва в дуже престижному будинку.

Потап вирішив не розмінюватися на дрібниці

У мережі з'явилися знімки будинку, в якому проживають співак і продюсер Потап, а також його дружина Настя Каменських. Потап на сьогодні є одним з найбільш популярних і затребуваних продюсерів в Україні, а тому й заробітки його досить пристойні, пише "Showbiz.today.ua".

Тому він вирішив не скупитися, коли мова зайшла про облаштування свого сімейного гніздечка. Ще в 2017 році Потап придбав земельну ділянку площею трохи більше 13 соток в селі Романків, що недалеко від елітної Конча-Заспи. Звичайно, Романків – це не елітне селище, як Конча-Заспа, але земля тут коштує досить дорого.

Загалом, на своїй ділянці Потап вирішив побудувати шикарний будинок на два поверхи. Все в ньому оформлено в італійському стилі, що робить будинок дуже привабливим.

Приєднуйтесь до нас у Twitter

Сам будинок виконаний з каменю, а на території є навіть басейн, що дозволяє у теплу пору року добре проводити час біля води. Також в будинку є скляна тераса, де Потап і Настя Каменських коротають свої вечора. А коли до зіркової пари приїжджають друзі, то можна зробити барбекю – для цього є окремий будиночок на території маєтку Потапа і Насті.

КПП на території комплексу

А от, щоб пару не турбували настирливі шанувальники, огородили територію маєтку подвійним парканом, щоб через нього ніхто не міг перелізти. Крім цього, на в'їзді працює навіть контрольно-пропускний пункт, а по всьому периметру розміщені камери відеоспостереження. І на завершення всього цього комплексу безпеки – по периметру селища чергує воєнізована охорона.

У самому будинку все виконано в світлих тонах, кімнати великі і просторі. На першому поверсі, у вітальні, є камін, біля якого вечорами Настя і Потап люблять проводити час. І звичайно ж в будинку є спортзал, адже Настя Каменських зараз регулярно займається спортом, щоб тримати себе в тонусі. За непідтвердженими даними, вартість маєтку Потапа і Насті Каменських може складати близько мільйона доларів.

Читайте свіжі новини зі світу шоу-бізнесу на MY.UA.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що супермодель Емілі Ратаковски показала свого первістка. Під час вагітності модель не гребувала зніматися для різних фотосесій.

Раді бачити Вас на наших каналах в Telegram і Viber!

Источник материала
Поделиться сюжетом