Протягом доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення
Протягом доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення

Протягом доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню: військовий отримав поранення

Протягом минулої доби, 14 березня, збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 15 березня. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч Південного, противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Операція об'єднаних сил / Facebook

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗСУ отримав кульове поранення. Його шпиталізували. Медики оцінюють стан бійця як задовільний.

Неподалік Катеринівки, бойовики відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Біля Луганського -  з великокаліберних кулеметів, а біля селища Троїцького - з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", збройні формування РФ відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік селища Лебединського. Поблизу населених пунктів Опине та Авдіїівка окупанти обстрілювали українські позиції з підствольних гранатометів, а поблизу Пісків застосували ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. У районі Гнутового бойовики вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед воїнів немає.

"Окупанти продовжують здійснювати провокаційні обстріли із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. При цьому противник збільшив кількість прицільних обстрілів позицій наших військових. Для припинення провокацій Українською стороною СЦКК через СММ ОБСЄ оперативно вводився режим тиші", - повідомили у зведенні ООС.

Нагадаємо, керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що у межах "нормандського формату" Україна разом із Німеччиною та Францією підготували план щодо мирного врегулювання на Донбасі, але наразі чекають, коли Росія або схвалить його, або відкрито заявить, що не хоче миру. 

Відео Новини з фронту: поблизу Новозванівки осколком поранило українського бійця

Поранений на фронті. Оперативне тактичне угруповання "Північ" повідомляє про ворожі стрілецькі та гранатометні обстріли українських позицій. Пізно увечері поблизу Новозванівки Луганської області осколком поранило бійця. Зараз він у лікарні, стан його задовільний. Всього минулої доби російські збройні формування порушували режим тиші двічі. Більше про війну на Сході України

Новини з фронту: поблизу Новозванівки осколком поранило українського бійця
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader