Демі Ловато приголомшила зізнанням, що її двічі ґвалтували: "Залишили вмирати"
Демі Ловато приголомшила зізнанням, що її двічі ґвалтували: "Залишили вмирати"

Демі Ловато приголомшила зізнанням, що її двічі ґвалтували: "Залишили вмирати"

Американська співачка Демі Ловато, яка нещодавно зізналася, що у неї було три інсульти та серцевий напад, поділилася новими моторошними подробицями зі свого життя.

Так, днями відбулася прем’єра документального фільму про зірку Demi Lovato: Dancing with the Devil. 28-річна артистка заявила, що двічі пережила сексуальне насильство, передає BBC. Зокрема, в 15 років колишній бойфренд зірки позбавив її цноти, зґвалтувавши її.

Я втратила цноту в результаті зґвалтування. У мене не було романтики під час першого разу. Я просто скажу це: моя історія #MeToo полягає в тому, що я розповідаю комусь, що хтось зробив це зі мною і у нього ніколи не було проблем через це... Мені доводилося весь час бачити цю людину, попри мої слова, його не прибрали з фільму, в якому ми обидва були задіяні
поділилася Демі
instagram.com/ddlovato

Вдруге пережити насильство їй довелося 2018 року, коли у неї сталося передозування наркотиками. Ловато заявила, що нею скористався дилер, який постачав заборонені речовини.

У мене не просто було передозування. Моїм станом скористалися. Коли мене знайшли, я була голою. Мене буквально залишили вмирати після того, як скористалися мною. Коли я прокинулася в лікарні, мене запитали, чи був у нас секс з обопільної згоди. У мене промайнуло перед очима, мов спалах, як він сидить на мені, і я сказала "так". Лише за місяць після передозування я зрозуміла, що була не в змозі ухвалювати добровільне рішення
заявила артистка

Повідомляється, що прем’єра фільму відбудеться 23 березня.

Нагадаємо, не так давно Демі Ловато розповіла про свій секс з жінкою. Артистка поділилася, що їй сексуальний досвід сподобався.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
loader
loader