Лавров розповідає нові байки про захоплення Криму: все абсолютно законно
Лавров розповідає нові байки про захоплення Криму: все абсолютно законно

Лавров розповідає нові байки про захоплення Криму: все абсолютно законно

Глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров зробив гучну заяву про повну відповідність входження Криму до складу РФ нормам міжнародного права.

Про це опублікував пост у Twitter "рупор Кремля" Володимир Соловйов.

Детальніше про скандальну заяву Сергія Лаврова

Так, керівник російського МЗС Сергій Лавров з нагоди так званої "сьомої річниці приєднання Криму" зробив заяву про правомірність входження півострову до складу Росії, наголосивши, що цей процес повністю відповідає міжнародному законодавству.

Про це йдеться в пості Володимира Соловйова - російського телеведучого, котрий яро виступає в ролі "кремлівського рупора".

Повний текст заяви Лаврова був опублікований на офіційному сайті МЗС Російської Федерації.

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

За словами глави російського МЗС, приєднання Криму є епохальною подією для історії Росії. Він також запевнив, що півострів, нібито, залишиться російським назавжди, що б не робили західні держави "на чолі з США".

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся новини України та світу!

Політик також анонсував продовження "енергійної роботи" російських дипломатів для закріплення кремлівського підходу до питання приєднання Криму до Росії в "свідомості іноземних партнерів", який він сам називає "реаліями, пов'язаними з поверненням півострову додому".

Заява Володимира Зеленського до семиріччя анексії Криму

У свою чергу, Президент України Володимир Зеленський зробив заяву в день семиріччя від дати проведення референдуму з приводу приєднання Криму до РФ, який він назвав "фейковим". Так, глава держави в Twitter написав про намір всіх політичних діячів України досягти об'єднання світу навколо "платформи Криму" з метою повернення півострову.

Стрічка новин - у нашому Telegram і Viber!

Володимир Зеленський заявив також, що Україною вже підготовлена Стратегія того, як здійснювати деокупацію та реінтеграцію півострова.

Раніше MY.UA повідомляв, що Володимир Путін згадав, як приймалося рішення про проведення "референдуму" та приєднання Криму.

Також ми писали про те, що в Сумській області зафіксовано заліт російського вертольота Мі-8 на територію України.

Источник материала
Поделиться сюжетом