19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Верещук оцінила роботу генпрокурора Венедіктової
Верещук оцінила роботу генпрокурора Венедіктової

Верещук оцінила роботу генпрокурора Венедіктової

КИЇВ. 17 березня. УНН. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук оцінила роботу Генерального прокурора України Ірини Венедіктової і відзначила досягнення по "справі ПриватБанку", передає УНН.

Цитата:

"Як на мене, пані Ірина є не гіршим прокурором, ніж, наприклад, той же Махніцький, який прийшов після Революції Гідності і мав би одним із перших закласти підвалини справжньої Генпрокуратури. Потім був пан Віктор Шокін - пам’ятаємо як він безславно закінчив свій шлях і свою звитягу. Потім був Юрій Луценко, під якого змінили цілий закон, бо людина була без юридичної освіти. Далі був пан Руслан Рябошапка... А сьогодні - Венедіктова, і останні її кроки, наприклад, щодо справи ПриватБанку, де підозри отримали високопосадовці. Я вважаю, що її є за що хвалити", - сказала Верещук в ефірі телеканалу.

Доповнення

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова санкціонувала ще три підозри колишнім топ-посадовцям ПриватБанку. Йдеться про колишнього голову правління, його заступника та керівника департаменту міжбанківських операцій ПАТ КБ "ПриватБанк" у справі про розтрату 8 млрд грн. 

Теги по теме
Украина Слуга народу ПриватБанк нардепи
Источник материала
Поделиться сюжетом