Стало відомо ім'я бійця, який загинув на Донбасі
Стало відомо ім'я бійця, який загинув на Донбасі

Стало відомо ім'я бійця, який загинув на Донбасі

На сході України трагічно загинув мешканець Хмельницької області Віктор Степанович Пасєка.

Український воїн отримав кульове смертельне поранення в голову 18 березня, про це повідомляє Красилівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у фейсбук.

Відомо, що молодший сержант Віктор Пасєка 1965 року народження. Він мешкав у селі Мончиці, Красилівського району Хмельницької області, а службу проходив за контрактом.

"Наразі проводяться заходи щодо евакуації тіла молодшого сержанта Пасєки В.С. в безпечне місце. Час та місце поховання буде відомо пізніше", - йдеться у повідомленні.

Фото загиблого бійця опублікував сайт armyinform.com.ua.

Нагадаємо, раніше у зведенні Операції об'єднаних сил повідомлялося, що протягом минулої доби, 18 березня, збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню.

Відео Новини з фронту: штаб ООС повідомив про прицільні обстріли українських позицій

Бойовики на Донбасі збільшили кількість прицільних обстрілів позицій ЗСУ. Про це повідомляє штаб ООС. Напередодні кульове поранення дістав український боєць. Нині він у шпиталі, стан його задовільний. Загалом минулої доби ворог вів вогонь чи не по всій лінії розмежування. У Донецькій області з мінометів бив по селу Південне. Гранатомети бойовики застосували і біля Горлівки, і в районі Донецького аеропорту, і на Приазов'ї.    

ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Величко
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны