Обірвалося життя зірки "Ліквідації": шанувальники в жалобі
Обірвалося життя зірки "Ліквідації": шанувальники в жалобі

Обірвалося життя зірки "Ліквідації": шанувальники в жалобі

Стало відомо про раптову смерть відомого радянського актора Олександра Казимирова.

Відповідну сумну звістку повідомив один з його колег - Юрій Ющенко - в соціальній мережі Facebook.

Відомості про обставини смерті Олександра Казимирова

У своєму пості про те, що Казимирова не стало, Юрій Ющенко нагадав про нього як про співробітника Одеського російського драматичного театру, актора кіно, чоловіка Наталії Дубровської.

Стрічка новин - в Telegram та Viber!

Смерть артиста настала в суботу, 13-го березня, в місті Одеса. Про причини відходу 76-річного актора з життя інформації поки немає.

В яких фільмах знімався Олександр Казіміров

Протягом своєї акторської кар'єри Казиміров встиг зіграти в понад 37 кіноролях, дебютувавши на екрані в 1971-му році, в драмі Одеської студії про офтальмологів "Синє небо".

Після цього актор грав в фільмі "Хлопця звали Капітаном", в "Великому протистоянні", "Хвилях Чорного моря", "Снігу в липні", "У пошуках капітана Гранта" і в "Астенічному синдромі" Кіри Муратової.

Однак особливо знаковими і такими, які принесли йому популярність, стали такі фільми як "Капітан Немо", "Пригоди Електроніка" і телесеріал "Ліквідація".

Приєднуйтесь до нас у Twitter та стежте за нами у Flipboard!

Олександр Казіміров - одесит. Він народився в 1944-му році, а в 1966-му році завершив навчання в Одеському театрально-художньому училищі.

Після цього артист працював в Одеському російською драматичному театрі, де його найбільш яскравими театральними виступами були в ролі Паріса в "Ромео і Джульєтті", Альберта - в "З вечора до полудня" Розова, Карандашева - в "Безприданниці", в "Ревізорі" Гоголя і "Заході" Бабеля.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв і інші новини кіно, як, наприклад, про те, що стало відомо про смерть легендарного американського актора, зірки фільмів «Чужий» і «Людина, що біжить» Яфета Котто.

Також ми писали, що пішла з життя легендарна голлівудська актриса Джоан Уелдон. Їй було 90 років.

Источник материала
Поделиться сюжетом