У харківській лікарні  п'яні в дим медики намагалися прийняти пацієнта: інцидент потрапив на відео
У харківській лікарні п'яні в дим медики намагалися прийняти пацієнта: інцидент потрапив на відео

У харківській лікарні п'яні в дим медики намагалися прийняти пацієнта: інцидент потрапив на відео

У Харкові горе-медики у стані алкогольного сп’яніння приймали пацієнта. Зробити це їм в такому стані було вкрай важко.

Інцидент стався в Харківській лікарні невідкладної медичної допомоги №4. Ситуація потрапила на відео і викликала різку реакцію суспільства.

Так, під час прийому пацієнта лікарка четвертої лікарні ледь стояла на ногах. Їй доводилося триматися за ліжко, аби встояти. А коли лікарка пройшлася, то відразу стало помітно, що йти рівно або й взагалі пересуватися їй вкрай важко.

Інцидент стався 19 березня. На відео можна побачити й інших працівників відділу МРТ, вони теж сп’янілі в дим.

Автор відео відзначив, що викликав правоохоронців. По факту правопорушення поліціянти склали протокол. Результати поки невідомі.

Стрічка новин України та світу, новини регіонів у нашому Viber!

Реакція суспільства вкрай негативна

Українці вражені таким ставленням медиків до роботи. Відео викликало резонанс в суспільстві. Воно потрапило в багато харківських пабліків у соціальних мережах, де його активно коментують.

«И вот от таких людей может зависеть наша с вами жизнь и жизнь наших близких..», «Почему она до сих пор там работает? Это дно!», «Это норма для4ки.Там так всегда», «Потому что 4-ая неотложка – это не больница. Это АД!», «Они там практикуют синьку частенько по ходу», «Не вылечат, а угробят», «Страшно читать, что их кто-то защищает. У меня там папа умер, потому что привезли 2 января утром и никому не было до него дела», «Это жесть! Ты же бл*ть на работе. Это неотложка. Ты должна быть на чеку всю смену!», «Какой позор», - пишуть українці в коментарях до відео (коментарі публікуються в оригіналі - ред.).



Всі новини України та світу, новини надзвичайних подій в нашому Telegram

Однак знайшлися й ті, хто медиків захищав. Деякі коментатори відзначили, що медики в лікарніх невідкладної медичної допомоги працюють, як роботи, тому їх можна зрозуміти. 

Розуміти їх чи засуджувати, звісно, справа кожного. Але одне зрозуміло точно, це відкрите правопорушення.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Харків на межі потрапляння в "червону" зону. Ситуація з інфікованими коронавірусом там складна. 

Також портал MY.UA писав, що в Харкові повідомили, коли проведуть вибори мера.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом