"Його немає, його вбили": Поклонська, вся в чорному, розповіла про свій біль
"Його немає, його вбили": Поклонська, вся в чорному, розповіла про свій біль

"Його немає, його вбили": Поклонська, вся в чорному, розповіла про свій біль

Колишня прокурор окупованого Росією Криму, депутат російського парламенту Наталія Поклонська назвала Донбас своїм "болем" і висловила думку, що війну пора зупинити, щоб дати людям можливість "просто жити".

Про це юристка розповіла ведучому Антону Красовському в ході інтерв'ю в програмі "Антоніми". А інші новини зі сходу України - онлайн на MY.UA.

Подробиці про промову Наталії Поклонської

Відповідаючи на запитання ведучого, чи вважає Поклонська війну на Донбасі громадянською, вона відповіла, що, згідно з офіційною заявою президента Росії Володимира Путіна, представники збройних сил РФ на цій території не перебувають.

Стрічка новин України та світу - в нашому Viber та Telegram!

Однак Поклонська зазначила, що крім військовослужбовців Росії там можуть бути вільнонаймані і "ура-патріотичні" люди. Вона навела приклад Стрєлкова, який, за її словами, також був у цій студії і розповідав про свої "подвиги" в ході боротьби за "російський світ".

За словами Поклонської, вона є противницею таких "патріотів" і націоналізму як такого.

Поклонська про Луганськ і Донбас

Антон Красовський підняв також тему Луганську, де, за його словами, живе бабуся Поклонської. Вона підтвердила цю інформацію і наголосила, що це "її біль", адже вона виросла на цій території, тому знає і любить Донбас і їй, нібито, боляче від того, що зараз його "вбили".

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас в Flipboard!

Поклонська назвала жителів Донбасу "жебраками" і висловила думку, що вони не підтримують ні владу Росії, ні владу України, а просто бажають відновлення миру, так як "втомилися" і просто "хочуть жити", але їм, нібито, не пропонують такої можливості.

При цьому сама Поклонська заявила, що не знає, хто винен в такій ситуації, але вона, мовляв, вважає, що всім варто "зупинитися і дати можливість людям почати жити".

Раніше MY.UA повідомляв, що Росія пропонує заборонити Збройним силам України відкривати вогонь без узгодження.

Також ми писали, що Леонід Кравчук зробив припущення про ймовірне настанні Росії з півдня з метою отримати воду для Криму.

Источник материала
Поделиться сюжетом