Аж перекинулася: поліцейський побив жінку в "Ашані" через відсутність маски
Аж перекинулася: поліцейський побив жінку в "Ашані" через відсутність маски

Аж перекинулася: поліцейський побив жінку в "Ашані" через відсутність маски

У столичному "Ашані" поліцейським була побита жінка - відвідувачка супермаркету.

Про інцидент повідомила спільнота "Київ Оперативний", розмістивши відповідний відеоролик на каналі Telegram і в соцмережі Facebook.

Подробиці про інцидент

У київському "Ашані", який знаходиться на вулиці Берковецькій, охоронець дозволив собі застосування сили по відношенню до жінки.

Приводом для конфліктної ситуації стала відсутність маски у даної відвідувачки магазину, повідомляє "Київ Оперативний".

Стрічка новин України та світу - в нашому Viber!

У спільноті зазначили, що незалежно від того, ким є жінка, така поведінка співробітника правоохоронних органів - неприпустима.

Всі свіжі новини - у нашому Telegram!

На відео видно, що жінка намагалася зняти поліцейського, який зробив їй зауваження, на відео, на що він досить різко відреагував і навіть забрав гаджет у відвідувачки магазину.

Це обурило жінку і вона почала намагатися силою відібрати свій мобільний у правоохоронця, і той вирішив відповісти кількома сильними поштовхами, в результаті одного з яких відвідувачка впала.

Реакція суспільства на інцидент в "Ашані"

Варто зазначити, що не дивлячись на те, що переважно користувачі соцмережі засудили такі дії поліцейського, але були серед них і ті, хто вважає винною в тому, що трапилося, саму жінку.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас в Flipboard!

Примітно, що у процесі "з'ясування відносин" жінки з поліцейським ніхто з відвідувачів вказаного супермаркету не спробував зупинити дії правоохоронця.

Тим часом, той же "Київ Оперативний" у вівторок, 23 березня, повідомив, що поліцейського, який застосував силу до відвідувачки магазину, звільнили, а його безпосередній керівник був відсторонений від займаної посади. Крім того, начальник управління поліції охорони в Києві отримав догану у зв'язку з інцидентом.

Раніше MY.UA повідомляв також і інші новини про події, як, наприклад, про стрілянину в Колорадо, що забрала життя 10 людей.

Також ми розповідали, що в Харкові горе-медики в стані алкогольного сп'яніння приймали пацієнта.

Источник материала
Поделиться сюжетом