Бандит відкрив стрілянину в супермаркеті Колорадо: число жертв зростає
Бандит відкрив стрілянину в супермаркеті Колорадо: число жертв зростає

Бандит відкрив стрілянину в супермаркеті Колорадо: число жертв зростає

У Колорадо в результаті стрілянини, розпочатої невідомим поблизу одного з місцевих супермаркетів, загинуло відразу кілька людей.

Відповідну інформацію повідомило видання The Wall Street Journal, пославшись на інформацію задіяних в ході розслідування правоохоронців.

Деталі про стрілянину в Колорадо

Згідно з інформацією джерела, інцидент стався в понеділок, 22 березня, на території містечка Боулдер, розташованого в зазначеному штаті.

За словами очевидців, які передали місцеві телеканали, невідомим чоловіком раптово була відкрита стрілянина в супермаркеті King Soopers. Відвідувачі магазину в паніці почали тікати. Але це вдалося не всім.

Вся стрічка новин - в Twitter та Flipboard!

Так, спочатку видання повідомляло про загибель шістьох людей, включно з поліцейським Еріком Теллі, який прибув для затримання злочинця. Однак станом на вівторок, 23 березня, з'явилася інформація про зростання числа загиблих до десяти чоловік. Відповідну інформацію повідомили представники поліцейського управління Боулдер на сторінці в Twitter.

Відомо також, що зловмисника також було поранено. До місця інциденту оперативно прибули співробітники поліції. Стрілка затримали, надівши наручники, і відвезли.

Всі свіжі новини - в нашому Telegram та Viber!

Про мотиви чоловіка, як і про його особистості, інформація не розголошується.

Реакція поліції і влади на інцидент

Керівник місцевої поліції Маріс Герольд прокоментував те, що трапилося, пообіцявши, що правоохоронці будуть працювати цілодобово. Так, він запевнив жителів міста про відсутність небезпеки, і також в тому, що встановлення осіб загиблих буде завершено в найближчі терміни.

За інформацією прес-секретаря Білого дому Джен Дженніфер Псакі, президента СШАо Джо Байден поінформували про трагедію і йому будуть повідомляти про подальший розвиток подій.

Раніше MY.UA повідомляв і інші новини про події в Україні і світі, як, наприклад, про найсильнішу за півстоліття повінь в Австралії.

Також ми писали, що на одному з гірських масивів Хібіни в Росії зійшла снігова лавина.

Источник материала
Поделиться сюжетом