В Індії впала трибуна з глядачами: трагедія потрапила на відео
В Індії впала трибуна з глядачами: трагедія потрапила на відео

В Індії впала трибуна з глядачами: трагедія потрапила на відео

В Індії під час проведення спортивного турніру упала трибуна з глядачами. Постраждали близько 100 осіб.

В індійському місті Сур'япет 22 березня під час церемонії відкриття Національного чемпіонату з популярної в країні командної гри кабадді обвалилася дерев'яна трибуна з глядачами. Постраждали близько 100 осіб.

За повідомленнями поліції даних про загиблих поки що немає.

Про подію повідомив телеканал IndiaTV.

Що сталося на стадіоні

За попередніми даними, на трибуні були присутні 1,5 тисячі осіб, що набагато перевищує допустиму кількість глядачів, оскільки вона була виготовлена з дерева.

Ці дерев’яні конструкції збудували напередодні, як додаткові глядацькі місця, щоб розмістити величезну кількість бажаючих бути присутніми на турнірі. Перед початком змагань на досить хиткі помости піднялося набагато більше людей, ніж могла витримати така конструкція.

На кадрах, що облетіли всю мережу, видно, що трибуна просто «склалася, як картковий будиночок» за лічені секунди.

Усіх постраждалих госпіталізували в місцеві медичні заклади. Всім надають допомогу. Відомо, що багато з них в критичному стані.

Поліція буде з’ясовувати чи це був нещасний випадок чи злочинна недбалість. За попередньою версією, організатори порушили всі норми безпеки та пропустили на дерев’яні трибуни набагато більше людей, ніж дозволяла критично допустима вага.

Представники правоохоронних органів пообіцяли провести детальне розслідування події.

На стадіоні відбувалася церемонія відкриття 47-го юнацького турніру. Майданчик, де проводилися змагання, вміщує приблизно 15 тисяч осіб.

Перший чемпіонат світу по кабадді відбувся в 2004 році. Тоді перемогла в ньому збірна Індії.

Кабадді вважається національною грою в Індії. Вона поєднує в собі елементи боротьби та п’ятнашок.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Трагічні випадки на стадіонах

Зазвичай стадіони – це міцні споруди, які витримують присутність великої кількості людей. Але це не завжди так.

11 лютого 1974 року в Єгипті сталася трагедія, яка ввійшла в світову історію. На матчі чемпіонату країни, що проходив на Каїрському стадіоні, обвалилася одна з трибун. В результаті загинуло 48 осіб, 47 людей отримали серйозні травми.

29 травня 1985 року в Бельгії під час фіналу кубка європейських чемпіонів зустрілися футбольні команди «Ювентус» та «Ліверпуль». В результаті сутичок між фанатами опорна стіна трибуни рухнула. Загинуло 39 осіб.

Близько 600 вболівальників отримали поранення.

В Бразилії в 2007 році в рамках футбольного чемпіонату країни зустрілися «Байя» та «Вілла Нова». На стадіоні були присутні більше 60 тисяч людей. Одна з трибун не витримала і люди впали з великої висоти. 8 осіб загинуло, 30 отримали серйозні поранення.

Нагадуємо, сайт новин MY.UA писав, що в Польщі знову потрапив в аварію автобус з українцями.

В Австралії через повінь без даху над головою залишилися сотні людей. Дізнавайтеся про всі надзвичайні події в Україні та світі на MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом