Екс-ведуча шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко купила батькам люксову машину: "Пишаюся собою"
Екс-ведуча шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко купила батькам люксову машину: "Пишаюся собою"

Екс-ведуча шоу "Орел і Решка" Регіна Тодоренко купила батькам люксову машину: "Пишаюся собою"

Відома мандрівниця, співачка, дружина Влада Топалова та молода матуся Регіна Тодоренко разом з братом подарувала батькам автомобіль.

Телеведуча та співачка Регіна Тодоренко відвідала рідну Одесу. Жінка розповіла, що вона привезла сина Майкла до бабусі та дідуся, а разом з тим, нарешті, здійснила свою давню мрію – подарувала батькам комфортне авто.

Регіна поділилася радістю з підписниками у соціальній мережі Інстаграм.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Сюрприз для батьків

Тодоренко розповіла коротку передісторію про автомобілі в її родині. Справа в тому, що батько Регіни 12 років тому змушений був продати свій автомобіль «Ниву», щоб Регіна придбала авто для себе. Але тоді з покупкою не склалося – жінка купила власне авто років через 7 після продажу.

Відтоді її батьки хотіли придбати авто. Тато Регіни займається дайвінгом, тож нещодавно, як вона розповіла, він зателефонував їй та поділився планами стосовно покупки маленького авто «Smart», щоб можна було комфортно перевозити спорядження.

Таке рішення батьків стало поштовхом до дій. Тож Регіна з братом вибрали для них авто та зробили великий сюрприз.

Вони змусили батьків одягнути пов’язки на очі та таємно привезли їх на паркову автосалону. Там на здивованих маму і тата Тодоренко чекало нове авто з величезним червоним бантом.

Подарувати батькам авто Регіна мріяла давно, але, як вона пояснила, раніше це відкладалося через певні проблеми з їхнім здоров’ям. Деталі зірка не розкривала.

«Любі наші, подорожуйте з комфортом, нехай ця машинка приносить вам тільки задоволення і найяскравіші спогади!» - написала Тодоренко в Інстаграм.

Тепер батько зможе не тільки перевозити дайверське спорядження, а й комфортно подорожувати всією їхньою «великою одеською родиною».

Регіна подякувала брату за допомогу та заявила, що гордиться собою і ним за такий вчинок. Наступною покупкою для батьків Регіна назвала будинок.

Як Тодоренко знайомила сина з батьками

Регіна розповіла, що поїздка до Одеси викликала в неї найніжніші почуття. Особливо сподобалося їй, як маленький син Майкл сприйняв бабусю та дідуся.

Співачка пояснила, що 1,5 роки не бачилася з батьками, а син взагалі не пам'ятав їх та вважав персонажами фейспалма.

Він запитав, вказуючи на бабусю, чи це мама Регіни. Далі малюку стало цікаво, хто ж тата його мами.

Співачка пояснила синові, що її мама називається бабуся, а тато – дідусь.

Тодоренко вважає, що дитині треба показувати любов та повагу його батьків до його бабусів та дідусів. Адже дитина копіює модель поведінки батьків та переносить її на взаємини зі своїми мамою та татом.

Регіна Тодоренко навіть порадила своїм прихильникам почитати книги про відносини з батьками, в яких можна знайти відповіді на багато питань. Так зробила і сама зірка.

Вона порадила всім своїм шанувальникам підтримувати стосунки з батьками, якщо ті ще живі, не дивлячись ні на які образи. На думку жінки, любов – це те почуття, яке потрібне кожному і всі на неї заслуговують.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Регіна Тодоренко потрапила в лікарню під час відпочинку на Балі.

Андрій Данилко відмовився давати інтерв'ю, після того, як забрав з вечірки додому смаколики. Всі новини шоу-бізнесу шукайте на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом