Протягом доби бойовики десять разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики десять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики десять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 23 березня, збройні формування Російської Федерації десять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 24 березня. 

Неподалік Водяного бойовики відкривали вогонь з гранатометів різних типів та стрілецької зброї. У передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

А поблизу населеного пункту Шуми окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів. Біля Гнутове загарбники застосували протитанкові гранатомети. Неподалік Широкиного - стрілецьку зброю. Поблизу населеного пункту Славне російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції ЗСУ з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У штабі наголосили, що бойових втрат серед воїнів немає. "Російські найманці здійснили низку вогневих провокацій уздовж всієї лінії розмежування із застосуванням гранатометів різних типів та стрілецької зброї. Найбільше обстрілів було зафіксовано в районі населеного пункту Авдіївка", - наголосили у зведенні.

У штабі зауважують, що представники незаконних збройних формувань РФ продовжують порушувати раніше досягнуті домовленості.

Як повідомлялося, Україна стоїть на позиції, що повернення Донбасу можливо винятково політико-дипломатичним шляхом. На сьогодні Україна не бачить іншого шляху вирішення цього військового конфлікту, заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Відео Новини з фронту: на Приазов'ї під час мінометного обстрілу загинув український військовий

З кулеметів та автоматичних гранатометів просто серед білого дня на Приморській ділянці фронту російські окупанти відкрили вогонь у напрямку позицій наших оборонців. Цілили, саме у той бік, де напередодні, під час потужної мінометної ворожої навали, загинув молодший сержант, Андрій Грабар. Деталі з місця обстрілу – дивіться в сюжеті.

Новини з фронту: на Приазов'ї під час мінометного обстрілу загинув український військовий
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader