Шоу "Холостяк-11": обраниці Михайла показали, як виглядають без тонни макіяжу
Шоу "Холостяк-11": обраниці Михайла показали, як виглядають без тонни макіяжу

Шоу "Холостяк-11": обраниці Михайла показали, як виглядають без тонни макіяжу

Новий сезон популярного романтичного шоу «Холостяк» відрізняється тим, що в проект були внесені певні зміни. Бажаючих стати учасницями проекту було настільки багато, що їх поселили в 2 будинки. Після першого випуску шоу холостяк Михайло Заливако нікого не відправив додому. А в останньому випуску проект покинули аж 8 дівчат.

Шоу «Холостяк – 11» здивувало прихильників тим, що участь у ньому взяли 29 дівчат, що шукають кохання. Їх розподілили на 2 окремих будинки. Цікаво, що всі учасниці спочатку вважали, що в одному будинку проживає сама та кількість учасниць, яку відібрав для шоу холостяк.

Бізнесмен з Харкова Михайло Заливако вже встиг відмітитися на проекті швидкими та безкомпромісними рішеннями.

В ефірі останнього випуску чоловік попрощався одразу з 8 дівчатами, з якими не бачив спільного майбутнього. Хоча двоє дівчат вирішили покинути шоу за власним бажанням.

На сторінці проектів «Холостяк» та «Холостячка» в соціальній мережі оприлюднили фото всіх, хто покинув проект в минулих ефірах. Дівчата показали себе без зайвого пафосу та тонни макіяжу.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber! Читайте нас в Telegram!

З ким попрощався Михайло Заливако

На першій вечірці на проекті «Холостяк – 11» Заливако дозволив всім дівчатам залишитися та продовжити свій шлях на проекті, щоб краще познайомитися з ними усіма.

Новий головний герой проекту швидко аналізує та робить висновки. Тому після кількох групових побачень та індивідуального спілкування чоловік зрозумів, що 7 учасниць шоу – не для нього. Настя Распутіна (Адель Асанті) вирішила добровільно покинути проект.

Під час вечірки в честь дня народження Анни дівчина відчувала тиск та назвала конкуренток «злими мегерами».

Крім того, вона розуміла, що з кожною новою зустріччю в неї буде виникати до Михайла все більше почуттів. Саме тому Настя вирішила піти зараз, щоб потім їй не розбили серце.

Другою шоу покинула Крістіна. На груповому побаченні Михайло так і не зміг знайти спільну мову з учасницею. Крім того, холостяк був розчарований тим, що дівчина прийшла на шоу за порадою подруги.

Заливако хоче ясності у відносинах, тому він порадив Крістіні розібратися в собі та з’ясувати, чого саме вона хоче від життя.

Третьою шоу покинула художниця Оля, яка не змогла проявити себе на парному побаченні. Михайло Заливако впевнений, що учасниця навмисне ухилялася від його питань.

Четвертою покинула 11 сезон шоу «Холостяк» в третьому випуску Юлія. Під час групового побачення холостяк дізнався, що дівчина покинула хлопця по телефону після того, як він повернувся з війни на Сході України. Такий вчинок Заливако розцінив, як зраду.

Також «Холостяк – 11» покинула 36-річна Алла. Головний герой проекту відмітив, що вона вже реалізувалася як бізнес леді та мама. Чоловік побажав їй нарешті стати ще й щасливою жінкою. Холостяк шукає подругу, яка зможе цілком йому довіритися.

Шостою проект покинула ювелір Аліса. На думку холостяка, між ними не виникла іскра та романтичні почуття.

Блогер Надін, на думку Заливако, просто шукає публічні відносини. Він не повірив у щирість її намірів, тому дівчина поїхала додому.

Також в 3 випуску проект покинула Лола. Дівчина самостійно вирішила поїхати після того, як додому відправили Алісу. Дівчата встигли подружитися на проекті. Але Заливако такий вчинок учасниці шокував. Тому він не намагався втримати Лолу.

Після того, як з проекту пішло одразу 8 дівчат, Михайло оголосив про об’єднання двох будинків.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що колишня зірка фільмів для дорослих Настя Распутіна (Адель Асанті) розповіла про що мріє. 

Екс-холостяк Нікіта Добринін вперше показав сина. Дізнавайтеся про всі новини шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом