Зірка серіалу "Слуга народу" Сарайкін хотів скоїти самогубство: "Я отруївся"
Зірка серіалу "Слуга народу" Сарайкін хотів скоїти самогубство: "Я отруївся"

Зірка серіалу "Слуга народу" Сарайкін хотів скоїти самогубство: "Я отруївся"

Український актор Віктор Сарайкін багатьом відомий Петро Голобородько із серіалу "Слуга народу" та Жека – із картини "День народження Буржуя".

Нині успішний та популярний актор пригадує, що в розквіті сил намагався вкоротити собі віку. У програмі "ЖВЛ" артист розповів, що тільки-но його кар'єра почала складатися і він почав ставати на ноги, всі плани зруйнувала армія. Коли за півтора року він демобілізувався, блискучі перспективи перед ним уже не майоріли.

Тож молодий і перспективний актор опинився на узбіччі професії саме в той час, коли кар'єра його дружини Ніни Ніжерадзе стрімко йшла вгору.

Мені було прикро за себе. Коли Ніна набирала-набирала-набирала ... Навіть хтось говорив: "Та облиш ти його, навіщо він тобі потрібен!"
пригадує Сарайкін
Віктор Сарайкін у серіалі "Слуга народу"

Але вона не покинула. Навіть коли Віктор ховався від жорстокої реальності в п'яному дурмані.

Коли людина в родині п'є страшно. Нічого ... А достатку в родині немає. А запої були такі, що я розумів, що я і їй заважаю вже
зізнався артист

Аби не бути для коханої дружини тягарем, чоловік вирішив - виходом із ситуації стане суїцид. Сарайкін спробував отруїтися:

Я злякався. Я перед цим випив горілки, щоб ... Тверезим я побоявся це робити. Я пішов, побухав, як би кажучи. А вже, коли я зрозумів як би вже море по коліно, прийшов додому ...Я випив всі пігулки. Я думав, я помру. Якраз, коли вона приїде, - мене поховають, вийде заміж і буде жити щасливо. Я не буду їй заважати
вважав Сарайкін

Його жахливий план випадково зруйнував син, який зайшов додому за якоюсь іграшкою. Хлопчик зателефонував дідові і сказав, що батькові погано.

Тоді він раптом протверезів. Але переконує - з тієї безодні без коханої дружини вибратися не зміг би. Важкі та нестабільні 90-ті вони вже переживали разом. 

Зараз же Віктор Сарайкін дуже тішиться тим, що вони з дружиною ще мають змогу активно працювати. А щодня підтримувати себе у формі акторові допомагають пробіжки та велопрогулянки.

Читайте також: Зірка культового серіалу "Горець" наклав на себе руки

Источник материала
Поделиться сюжетом