Ощадбанк довів клієнта до відчаю:  "Це рівень обслуговування?"
Ощадбанк довів клієнта до відчаю: "Це рівень обслуговування?"

Ощадбанк довів клієнта до відчаю: "Це рівень обслуговування?"

Українці все частіше і частіше незадоволені рівнем обслуговування в банках України. Так, черговий негативний відгук отримав Ощадбанк.

Зі скаргою до Ощадбанку звернулися із Борисполя. 

Деталі інциденту

У відділення Ощадбанку у Борисполі (вулиця Київський шлях) звернулися із проханням замінити картку для пенсійних виплат. Заміну у банку оформляють за 40 гривень, якщо ж у картки просто вичерпався термін дії, то роблять це безкоштовно. Крім цього, термін очікування нової картки становить 10-14 днів. Таке обслуговування викликало негативну реакцію клієнта.

«Карта була пенсійна, не іменна, навіть без чіпу. Забрали, оглянули, попросили паспорт, оформили заміну. 40 грн, 10−14 днів очікування. Стару розрізали без попередження (добре, що хватило розуму зняти з неі кошти). Чому не пропонують замінити на безкоштовну, чому такий термін очікування? Це рівень обслуговування?», - написали у відгуках щодо Ощадбанку на сайті Мінфін.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

Як коментує звернення Ощадбанк

У банку пояснили, що достроковий перевипуск картки тарифікується. Якщо ви втратили картку, пошкодили чи хочете замінити її внаслідок компроментації, то доведеться викласти 40 гривень та почекати 10-14 днів.

Українцям радять відвикати від безкоштовного обслуговування

Скарга з приводу платної заміни картки викликала жвавий інтерес у суспільстві.

«В тарифи глянь. 40 грн перевыпуск. Почему не предложили, а смысл банку бесплатно вам давать. Такой наивный)», «Пора начинать отвыкать от бесплатного оформления БПК…», - пишуть українці в коментарях (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням пунктуації та орфографії авторів).

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв про ще один скандал із Ощадбанком, де довелося залучити й поліцію.

Також портал MY.UA писав, що тим часом неодноразово відзначився і "ПриватБанк". Там відмовилися закривати борг українцеві, який все повернув. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом