19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Печерський суд заблокував низку українських інформаційних сайтів: список
Печерський суд заблокував низку українських інформаційних сайтів: список

Печерський суд заблокував низку українських інформаційних сайтів: список

Печерський райсуд Києва ще 18 лютого ухвалив рішення накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності низки інформаційних видань через позов колишнього керівника "Спецтехноекспорту" Павла Барбула.

Про це інформує "Главком".

10 березня старший слідчий Печерського управління поліції Василь Поплавський заявив, що претензії Барбула є безпідставними.

Проте 24 березня, незважаючи на закриття провадження, деякі мобільні оператори та інтернет-провайдери заблокували доступ читачів до сайтів. Йдеться про 12 видань, серед яких "Апостроф", "Главком", "Голос" та інші ЗМІ.

Нагадаємо, що керівництво підприємства "Спецтехноекспорт" незаконно вивело за кордон два мільйони доларів за контрактом з Індією.

Відео ТСН.ua став найрейтинговішим серед новинних сайтів України у грудні

100 мільйонів переглянутих сторінок. ТСН.ua став найрейтинговішим серед новинних сайтів України у грудні. Його відвідали майже 9 мільйонів унікальних користувачів. Середня аудиторія сайту за рік становила 7 мільйонів унікальних відвідувачів. І це теж найліпший показник для українських новинних ресурсів. Також ТСН стабільно входить і до 10 найпопулярніших розважальних сайтів в Україні.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Дмитро Гулійчук
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны