Тодоренко слідом за Хількевич обурилася шоу "Холостяк" з Тіматі: "Як коні"
Тодоренко слідом за Хількевич обурилася шоу "Холостяк" з Тіматі: "Як коні"

Тодоренко слідом за Хількевич обурилася шоу "Холостяк" з Тіматі: "Як коні"

Колишня ведуча тревел-шоу «Орел і Решка», блогерка та співачка Регіна Тодоренко поділилася думками про формат проєкту «Холостяк».

Зараз у суспільстві, як в Україні, так і в Росії, багато обговорюють проєкт «Холостяк», у якому кілька дівчат змагаються за серце одного чоловіка. В Україні зараз стартував вже 11-ий сезон проєкту, в Росії – 8-ий. Формат шоу викликає досить неоднозначні відгуки.

Своє ставлення до шоу виразила і Регіна Тодоренко - дружина Влада Топалова, телеведуча й молода мама. На відвертий пост Регіну надихнула російська акторка Анна Хількевич.

Думки Тодоренко з приводу «Холостяка»

Як написала в своєму Інстаграмі Регіна Тодоренко, «Холостяк» викликає у неї неоднозначні почуття. Сама ідея, коли жінкам доводиться приносити дари чоловікові, коли їх «оглядають, як коней, перевіряють копита, зуби, хвіст і гриву» Регіні не подобається. На її думку, це знецінює дівчину як особистість.

Однак Регіна не поспішає робити категоричні висновки, оскільки знає, що дівчата йдуть на проєкт за власним бажанням.

«З іншого боку – гарні самодостатні незалежні дівчата самі туди йдуть за власним бажанням», - написала Тодоренко в пості.

Крім цього, негативним на шоу Регіна вважає те, що дівчата, «довгоногі й білозубі», створюють рейтинг і формують нові соціальні принципи.

Регіна Тодоренко задається головним питанням – що ж таке шоу «Холостяк» - пошук кохання чи бажання піару.

Як би там не було, телеведуча бажає, аби кожна учасниця була щасливою, щоб кожна знайшла любов, і не треба було проходити кілька етапів «оглядин», які так не подобаються Регіні.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber

На пост надихнула Анна Хількевич

Після старту нового сезону «Холостяка» в Росії, де головним персонажем став репер Тіматі, про шоу висловилася актриса Анна Хількевич.

Вона спробувала поставити себе на місце учасниць шоу і зрозуміла, що їй було б дуже дискомфортно та навіть принизливо в такій ролі. На її думку, дівчата на шоу мають себе «продавати», постійно бути на висоті, але разом з тим і залишатися собою, що фактично непоєднувано.

Всі новини України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що холостяк Тіматі оголосив про закриття проєкту, однак повернув його на екрани через день після резонансної заяви. 

Також портал MY.UA писав, що тим часом український "Холостяк" ніхто закривати не збирається, а його учасниці показали себе без тонни макіяжу. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом