В Приватбанку анонсували зміну правил використання послуг і цін з 1 квітня
В Приватбанку анонсували зміну правил використання послуг і цін з 1 квітня

В Приватбанку анонсували зміну правил використання послуг і цін з 1 квітня

З 1-го квітня в Приватбанку мають намір змінити умови тарифних планів для своєї клієнтської бази.

Зокрема, зміняться найпопулярніші пропозиції фінансової установи, пише Gsminfo. А інші головні фінансові новини доступні на нашому агрегаторі MY.UA.

Як зміняться тарифи Приватбанку

Згідно з інформацією Приватбанку, оновлення тарифів передбачено з метою адаптації вартості обслуговування основним потребам клієнтів бізнес-сфери.

Слідкуйте за нашою стрічкою новин, де Вам зручно: наш Telegram і Viber!

Згідно з даними банківських представників, планується зниження тарифів на надання послуг, які найбільш часто використовуються клієнтами.

Таким чином, очікується зменшення вартості платежів на рахунки інших банків та особистих банківських карт для клієнтів бізнес-сфери, і т. д.

Ці бізнес-тарифи будуть передбачати введення комісійної плати у випадку так званого нецільового використання, а саме - при переказах між фізичними особами-користувачами послуг Приватбанку.

Не пропустіть наші актуальні новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Також у фінустанові повідомили про введення послуг персональних банкірів та консьєрж-сервісу.

При цьому в Приватбанку не плануються зміни в галузевих пакетах послуг з дією спеціальних тарифів, а саме: "IT Expert", "ОСББ", "Комунальні лікарні" і "Для благодійних організацій".

Як можна змінити тарифний план

Зараз у користувачів послуг Приватбанку є можливість зміни свого тарифного плану при використанні програми "Приват24 для бізнесу". Якщо це не буде зроблено до кінця березня, 1-го квітня передбачено автоматичне підключення нового пакету "Бізнес Старт". Втім, представники Приватбанку запевняють, що він може бути в подальшому змінений на інший.

Раніше MY.UA повідомляв, що українці все частіше і частіше незадоволені рівнем обслуговування в банках України, і черговий негативний відгук отримав Ощадбанк.

Також ми писали, що оновлені курси світових валют, які встановлено на понеділок, 29 березня, були опубліковані на офіційному сайті Національного банку України.

Источник материала
Поделиться сюжетом