19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Кабміні анонсували масштабну перевірку всіх українських АЗС
У Кабміні анонсували масштабну перевірку всіх українських АЗС

У Кабміні анонсували масштабну перевірку всіх українських АЗС

Незабаром на території України будуть проведені перевірки всіх автомобільних заправних станцій.

Цей процес анонсований міністром розвитку громад і територій Олексієм Чернишовим. Також інші новини авто доступні на MY.UA.

Детальніше про заплановані перевірки АЗС

Головною метою майбутньої "ревізії" у відомстві називають виявлення нелегально працюючих автомобільних заправних станцій.

Про зустріч міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова з особами, що керують "Нафтогазовою асоціацією України", а також з рядом представників АЗС-мереж стало відомо з повідомлення прес-служби міністерства.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram і Viber!

В ході зустрічі Олексій Чернишов заявив, що вважає бажаним результатом спільних зусиль припинення діяльності всіх нелегально створених автомобільних заправних станцій. Він також розповів про поточну роботу, спрямовану на виявлення незаконного обігу палива. У зв'язку з цим міністр розвитку громад і територій анонсував перевірку всіх українських автозаправних станцій.

Детальніше про цілі перевірок АЗС

За словами представників "Нафтогазової асоціації України", вони є прихильниками чесної конкуренції у відповідності з правовим полем. У кожній області станом на сьогоднішній день ведеться робота міжвідомчих груп, метою яких є запобігання і припинення нелегального обігу пального.

Підпишіться у Twitter і Flipboard та дізнавайтеся новини України та світу!

Міністр запевнив, що стратегічними завданнями є закриття тіньового паливного ринку, підтримка повної і прозорої фіскалізації, а також створення умов для можливості прогнозувати ціни на паливо.

Раніше MY.UA повідомляв, що в Україні змінили правила видачі автономерів.

Також ми писали, що київська міська влада дозволила перевозити пасажирів не тільки на сидячих місцях, але і стоячи.

Источник материала
Поделиться сюжетом