20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Закриття шкіл, дитсадків і зупинка транспорту: Київ переходить на жорсткі заходи
Закриття шкіл, дитсадків і зупинка транспорту: Київ переходить на жорсткі заходи

Закриття шкіл, дитсадків і зупинка транспорту: Київ переходить на жорсткі заходи

Так як, не дивлячись на введені карантинні обмеження, на території Києва продовжує спостерігатися критична ситуація з поширенням коронавірусу, влада готується вживати більш суворі заходи.

Відповідну інформацію під час телеефіру на каналі "Україна 24" повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Про яке посилення карантинних обмежень йде мова

Так, за словами політика, існує ймовірність того, що в Києві повністю зупинять транспорт і закриють дитячі садки.

Паворозник зазначив, що поліпшення ситуації, на його жаль, не відбулося. За його словами, спостерігається несерйозність громадян по відношенню до введених обмежень в рамках карантину.

Стрічка новин України і світу, новини про коронавірус - в нашому Viber!

Політик зазначив, що протягом останніх двох тижнів було додано понад 1 тис. лікарняних ліжок, необхідних для госпіталізації COVID-хворих. При цьому Паворозник повідомив про їх повне заповнювання.

За словами заступника голови КМДА, ситуація є критичною і хоча поки що учні з 1-их по 4-ті класи відвідують школи, але при відсутності позитивної динаміки з поширенням коронавірусу він вважає необхідним обмежити навчальний процес молодших класів і закрити на карантин столичні дитсадки. Також, за словами Паворозника, може бути повністю зупинено курсування транспорту.

Яка поточна ситуація з карантином в Києві

Як відомо, передбачалося скорочення терміну дії локдауну на території Києва в разі поліпшення епідемічної ситуації в столиці.

Не пропустіть наші свіжі новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Також планувався вихід Києва з "червоної" зони до 9 квітня. Зараз на території столиці обмежена робота ресторанів, торгівельно-розважальних центрів, громадського транспорту і т. д.

Раніше MY.UA повідомляв, що в Україні очікується важкий коронавірусний період до середини квітня.

Також ми писали, що експерти прогнозували, що кількість інфікованих коронавірусом за добу на початку квітня може скласти 25 тисяч.

Источник материала
Поделиться сюжетом