Як зупинили незаконне стеження за бойовим генералом – Погребиський
Як зупинили незаконне стеження за бойовим генералом – Погребиський

Як зупинили незаконне стеження за бойовим генералом – Погребиський

Сьогодні, 30 березня, вдалося зупинити незаконне стеження за бойовим генералом Віктором Кононенком, який нині є депутатом Київради від "Європейської солідарності". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Київради від "ЄС" Олександр Погребиський

"Віктор Іонасович вже п'ятий день спостерігав за собою наружку, по зовнішнім ознакам він відмітив, що це не правоохостежроні органи. Нагадаю, що Кононенко Віктор Іонасович генерал-лейтенант СБУ є охоронюваною персоною, оскільки має доступ до державної таємниці. Як виявилось незаконне стеження проводили співробітники поліції", – пише Погребиський.

Чи справді стежили правоохоронці поки що достеменно невідомо, так себе назвали самі схопленні "на гарячому" чоловіки, які вели стеження.

Як відомо, 2015–2017 Віктор Кононенко очолював об'єднаний штаб СБУ в зоні АТО. Нині Віктор Іонасович є депутатом Київради від "Європейської Солідарності".

Погребиський додає, що це не перше стеження за представниками нашої партії, минулого року було виявлено стеження за лідером Петро Порошенко та за офісом "Європейської Солідарності" на Лаврській.

Источник материала
Поделиться сюжетом