"Голос країни-11": Дан Балан поділиться романтичними спогадами про Тіну Кароль
"Голос країни-11": Дан Балан поділиться романтичними спогадами про Тіну Кароль

"Голос країни-11": Дан Балан поділиться романтичними спогадами про Тіну Кароль

У неділю о 21:00 телеканал "1+1" покаже другий ефір етапу "нокаути" головного вокального шоу України "Голос країни-11".

Цього тижня відома співачка Тіна Кароль і digital-відкриття року DOROFEEVA обиратимуть учасників, які пройдуть до прямих ефірів.

У цьому сезоні вперше в історії "Голосу країни" в "нокаутах" з'явилось нововведення. Поруч з наставниками з'явились "радники", які допомагають тренерам зробити правильний вибір і зрозуміти, хто пройде до чвертьфіналу. Зірковим радником Тіни Кароль став європейський хітмейкер і екстренер "Голосу країни" Дан Балан. Радником DOROFEEVA стала хіп-хоп виконавиця Alyona Alyona.

пресслужба каналу "1+1"

"Мої учасники - це голоси нового покоління. Саме тому сьогодні моїм радником стала  Alyona Alyona. Вона реально інтернет-феномен і те, що вона зі мною тут - це вже "вау", - сказала DOROFEEVA.

Першим на сцену вийде скульптор-мультиінстументаліст з команди DOROFEEVA Гордій Старух. Артист виконає народну пісню під назвою "У лісі" в новому, сучасному звучанні.

пресслужба каналу "1+1"

"Шлях, який я пройшов, дуже мене змінив і посилив впевненість в собі. Я готовий боротися за місце в фіналі шоу", - сказав Гордій про свою участь в "нокаутах".

Чи зможе вокаліст вибороти собі місце в прямих ефірах, дивіться вже у неділю.

Також за місце в наступному етапі шоу буде битися Ілля Резніков. Артист здивує глядачів хітом ABBA під назвою Mamma Mia і несподіваною імпровізацією в середині виступу.

пресслужба каналу "1+1"

"Я хочу пройти далі, щоб донести людям свою творчість. Мені є що сказати в наступних етапах шоу", - сказав Ілля.

Наступною на сцену вийде команда Тіни Кароль, допомагати якій буде європейський мультиінструменталіст і переможець "Голосу країни-9" Дан Балан.

пресслужба каналу "1+1"

"Тіно, я пам'ятаю, як я сидів на цьому місці і дивився на тебе. Це найпрекрасніші спогади. Відчуття, ніби я повернувся до себе додому", - сказав Дан Балан про повернення в шоу. 

Першим на сцену вийде учасник з Марокко Нарам Мумні. Вокаліст виконає пісню гурту "Океан Ельзи" – "Обійми" в східному стилі.

пресслужба каналу "1+1"

"Голос країни" - це нереальне шоу, яке об'єднує різні культури і голоси. Я тішуся, що моя музична кар'єра почалася саме тут. Музика для мене - не просто хобі, це моє життя. Я буду боротися за місце в фіналі", - сказав Нарам.

Чи вийде у артиста потрапити в прямі ефіри, дивіться вже у неділю.

Також на сцену вийде NIKITA LOMAKIN з команди Тіни Кароль, який виконає сучасні хіт під назвою "Ты беспощадна" і змусить "ДанТіну" закружляти в танці.

пресслужба каналу "1+1"

"Я на цьому проєкті можу бути самим собою і не боятися. Для мене "Голос країни" - це спосіб знайти себе. Я не маю на меті зайняти чиєсь крісло, а хочу показати самого себе. Мені потрібні прямі ефіри, бо в мені на шоу щось прокинулося, і кожен раз я все більше розумію, хто я і що хотів би показати", - сказав NIKITA LOMAKIN.

пресслужба каналу "1+1"

Чи вийде у вокаліста підкорити свого тренера і пройти далі, дізнаємося вже цієї неділі.

Нагадаємо, переможець одинадцятого сезону "Голосу країни" отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND.

Дивись "Голос країни" щонеділі о 21:00 на каналі "1+1".

Графік публікацій відео:

  • Пісні у виконанні учасників - одразу після виступу в ефірі на YouTube каналі;
  • Свіжий випуск бекстейджу - одразу після ефіру на YouTube каналі;
  • Повний випуск "Голосу країни" - по понеділках на 1plus1.video;
  • Сюжети учасників з обговоренням тренерів - щосереди на YouTube каналі.
Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом