Перша ракетка України Еліна Світоліна обіграла Анастасію Севастову: впевнено увійшла у півфінал
Перша ракетка України Еліна Світоліна обіграла Анастасію Севастову: впевнено увійшла у півфінал

Перша ракетка України Еліна Світоліна обіграла Анастасію Севастову: впевнено увійшла у півфінал

Еліна Світоліна, котра носила звання четвертої ракетки світу, здобула чергову перемогу на турнірі WTA 1000 в Майямі.

Гордість України тенісистка Еліна Світоліна провела матч ¼ фіналу на турнірі у Майямі, де обіграла латвійку Анастасію Севастову.

Світоліна показала високий рівень тенісу та перемогла в двох сетах з рахунком 6:3 та 6:2. 

Новини світового тенісу читайте на порталі MY.UA.

Подробиці матчу

Еліна Світоліна одразу ж дала зрозуміти, хто буде господинею на корті. Вона впевнено знаходила рішення на всі випади суперниці.

Вже в 4-му геймі з’явилася впевненість у тому, що українка переможе. Сама Світоліна в це також повірила, тому 2 гейми зіграла не дуже добре. Але спортсменка взяла себе в руки та довела перший сет до перемоги.

Другий сет Світоліна розпочала ще впевненіше. Вона виграла відразу 4 гейми. Далі гра трохи зрівнялася, але добити бажану перемогу для українки не склало труднощів.

Українська тенісистка показала всі свої найкращі якості та продемонструвала чудову реалізацію брейкпойнтів.

Наступною суперницею Еліни Світоліної в ½ турніру стане Ешлі Барті. Ця австралійська тенісистка є лідером світового рейтингу та першою ракеткою світу в одиночному розряді.

На попередній зустрічі Барті обіграла Світоліну у фіналі Підсумкового турніру-2019.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Досягнення Світоліної

У 2016 році Світоліна спричинила головну сенсацію в тенісному світі – на Олімпійських іграх у Ріо вона обіграла першу ракетку світу непереможну Серену Вільямс.

Сама Світоліна зізналася, що це було дуже приємно розуміти, що саме на Олімпійських іграх дівчина отримала таку важливу перемогу.

Еліна Світоліна твердо стоїть у 10 кращих тенісисток світу. Вона стала третьою ракеткою світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках.

Не пропустіть головні новини спорту на агрегаторі  MY.UA.

Особисте життя Світоліної

Зараз Еліна Світоліна перебуває у стосунках з французьким тенісистом Гаелем Монфісом. Чоловік також титулований тенісист.

Еліна живе одночасно на кілька міст. Серед них Монако та Женева, де вона винаймає житло разом з бойфрендом. Власне помешкання тенісистка має в Лондоні, але з’являється там нечасто.

Зі столицею Великої Британії у дівчини багато спогадів. Більше 2-х років вона зустрічалася з високим шатеном Рісом Топлі. Він британський крикетист. Як розповіла сама спортсменка, крикет – це командний спорт, тому важливо багато часу проводити разом з командою.

Саме через це дівчина і вирішила розірвати стосунки. ЗМонфісом дівчина зустрічається вже майже 2 роки, вони разом відпочивають, він знайомий з її батьками та навіть вже побував в Одесі, звідки Еліна родом.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що "Динамо" понесло велику втрату - помер взірець для багатьох футболістів.

В Росії прямо під час матчу з баскетболу помер тренер молодіжної жіночої команди. Читайте всі новини спорту на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом