Скасування указу Трампа: адміністрація Байдена хоче дозволити видачу віз для іноземних фахівців
Скасування указу Трампа: адміністрація Байдена хоче дозволити видачу віз для іноземних фахівців

Скасування указу Трампа: адміністрація Байдена хоче дозволити видачу віз для іноземних фахівців

Адміністрація президента США Джо Байдена може скасувати заборону на видачу низки категорій робочих віз для іноземних фахівців.

Про це інформує агентство Bloomberg з посиланням на джерела.

За інформацією ЗМІ, США розглядають можливість не продовжувати введена заборона на видачу декількох категорій робочих віз.

Таке рішення нової американської адміністрації зустріне підтримку з боку технологічних компаній, які вважають за краще оформляти візи для наймання кваліфікованих фахівців з-за кордону.

Зауважимо, що дія заборони, продовженого на початку січня перебували тоді при владі президентом Дональдом Трампом, закінчується 31 березня.

Раніше повідомлялося, що президент США Джо Байден скасував указ свого попередника Дональда Трампа щодо обмежень на в'їзд в країну для деяких категорій іноземців.

"Навпаки, це завдає шкоди Сполученим Штатам, зокрема тому, що деяким членам сімей громадян США і законним постійним жителям заборонено возз'єднуватися тут зі своїми сім'ями. Це також шкодить американським галузям економіки, які використовують таланти з усього світу. І це шкодить людям, які отримали імміграційні візи в рамках лотереї Diversity Visa ", — підкреслив глава держави.

Читайте також:

  • Трамп хоче заборонити іноземним студентам приїжджати в США за програмою Work and Travel

Відео США вимагають дані соцмереж для отримання візи

Хочеш до Америки – покажи свій Фейсбук та Інстаграм. США запровадили нові правила для претендентів на американські візи. Тепер у посольствах перевірятимуть, що вони публікують у своїх акаунтах.

США вимагають дані соцмереж для отримання візи
Сніданок з 1+1
  • Facebook 1
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали в Telegram і Viber.

Автор:
Олена Кузьмич
Источник материала
loader
loader