Масова стрілянина в Броварах: 15 учасників скоро судитимуть
Масова стрілянина в Броварах: 15 учасників скоро судитимуть

Масова стрілянина в Броварах: 15 учасників скоро судитимуть

У Києві судитимуть 15 учасників банди, яка брала участь у стрілянині під час спроб перерозподілу пассажирських маршрутіву місті Бровари Київської області.

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

За даними слідства, у травні 2020 року місцеві підприємці, які займаються пасажирськими перевезеннями, звернулися до кримінального авторитета. Він раніше неодноразово був судимий за скоєння жорстоких насильницьких злочинів. Перевізники попросили його за грошову винагороду усунути конкурентів на маршруті Бровари - метро Лісова Київа.

Чоловік організував банду, члени якої вчинили стрілянину у житловому кварталі Броварів із нелегальними перевізниками з Вінницької області.

стрілянина в Броварах_1
Facebook/Антон Геращенко

П'ятнадцятьох осіб обвинувачують у бандитизмі, закінченому замаху на умисне вбивство та незаконному поводженні зі зброєю (ст. 257, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 6 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Нагадаємо, 29 травня 2020 року у спальному районі Броварів Київської області сталася масштабна кривава стрілянина. Тоді майже сотня озброєних чоловіків стріляли один в одного просто під вікнами житлових будинків. За даними МВС, стрілянина у той день сталася між угрупованнями через перерозподіл сфер впливу між пасажирськими перевізниками. Згодом 39 учасникам обрали запобіжні заходи.

Відео Поліція вилучила в учасників стрілянини в Броварах цілий арсенал зброї

Арсенал зброї вилучила поліція в учасників стрілянини в Броварах, що сталася минулої п'ятниці. Під час обшуків у їхніх помешканнях знайшли рушниці, карабіни, пістолети й ножі, а також амуніцію для особистого захисту. Загалом три десятки підозрюваних у перестрілці нині під арештом.  

Поліція вилучила в учасників стрілянини в Броварах цілий арсенал зброї
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader