У Києві "замінували" всі лікарні: почалась евакуація
У Києві "замінували" всі лікарні: почалась евакуація

У Києві "замінували" всі лікарні: почалась евакуація

У Києві масові замінування лікарень. 1 квітня київські правоохоронці повідомили про замінування всіх лікарень столиці.

Спершу було повідомлено про замінування сьомої клінічної лікарні. Там розпочали евакуацію пацієнтів та персоналу. Журналісти «Klymenko Time» вважають, що замінування скоріше за все є фейком. Однак від того евакуацію не припинять, а мінеру світить реальний термін.

Заміновані "всі" лікарні

Пізніше з’явилося повідомлення, що заміновано не тільки сьому лікарню, а й всі столичні лікарні. Про це повідомили у поліції Києва.

Як виявилося, вранці 1 квітня правоохоронці отримали анонімне повідомлення на пошту, в якому йшлося про мінування лікарні, однак даних про те, яка це лікарня чи хоча б в якому вона знаходиться районі Києва, у листі мінера не було. Саме тому київська поліція перевіряє всі столичні лікарні. І це у розпал пандемії.

Всі новини України та новини надзвичайних подій - в нашому Telegram!

Як реагують на події в Києві українці

В мережі активно обговорюють новину про замінування лікарень. Українці обурені, що в розпал карантину, коли столичні лікарні заповнені пацієнтами, у когось вистачає розуму творити такі лиходійства.

«Почки кому-то отобьют за такое потом, не иначе», «И правильно сделают», «Если найдут, то посадить лет на 10, а пока пандемия - отправить санитаром в ковидное отделение больницы», «не понимаю как вообще можно вестись на это, тупоголовые у нас провохранители, и это печально», «Это их обязанность, нравится кому, или нет», «ага, сложно определить по звонку, развод это или нет, да?», - пишуть українці в мережі (коментарі подаємо без змін – ред.).

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у березні мінували київську підземку.

Також портал MY.UA писав, що у Києві з понеділка посилюють карантин. Буде жорстко.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом