Вагітна дружина співака Павліка похвалилася новими фото
Вагітна дружина співака Павліка похвалилася новими фото

Вагітна дружина співака Павліка похвалилася новими фото

Український співак Віктор Павлік останній рік на слуху: то гучне весілля з новою молодою дружиною, то смерть сина Павла, а тепер – й вагітність його "другої половинки".

Зазначимо, що 26-річна Катерина Реп'яхова регулярно у соцмережі розповідає про те, як протікає її вагітність і постить фотографії.

Слідкуйте за нами у Flipboard!

Не так давно жінка розповідала, що у неї настав третій триместр вагітності і вона набрала шість кілограмів.

"Мішутка лежить неправильно. Передавлює мені нирку. Але моя сестра сказала, що діти все розуміють, потрібно просто поговорити з сином і він змінить своє місце розташування. +6 кілограмів на даний момент. Стала більш розсіяна, плутаю слова, чоловік сміється з мене. А все інше, на кшталт, як зазвичай. Обжерливості немає, сплю добре", — написала майбутня мама.

Нові фото

Одними з останніх Реп'яхова опублікувала красиві фотографії, які були зроблені на фотосесії.

"Мішутка щасливий хлопчик, адже у нього щаслива мама. І це завдяки людям, які мене оточують", - написала дружина Павліка.

Приєднуйтесь до нас у Twitter!

Павлік готується до поповнення в сім'ї

На початку 2021 року Віктор Павлік разом зі своєю молодою дружиною Катериною Реп'яховою повідомили радісну новину. Пара зізналася, що зовсім скоро у них з'явиться дитина.

Довгий час подружжя не наважувалося зізнатися, хто у них народиться - хлопчик або дівчинка. І лише нещодавно вони влаштували гендер-паті. Під час цього заходу стало відомо, що у пари народиться син.

Ім'я дитини

Жінка навіть розсекретила ім'я майбутнього сина. Під однією з опублікованих фотографій з відпочинку в Єгипті Катерина зізналася, що свою першу з Віктором спільну дитину вони вирішили назвати Михайлом.

Читайте свіжі новини зі світу шоу-бізнесу на MY.UA.

Знайомство

Раніше Реп'яхова коротко говорила про те, що вони познайомилися після концерту виконавця, а пізніше вона стала його концертним директором. Пізніше же вона вирішила детальніше розповісти історію їх доленосної зустрічі. Вона зізналася, що їй допоміг її китайський друг - не обійшлося і без везіння.

Нагадаємо, раніше сайт новин MY.UA писав, що супермодель Емілі Ратаковскі стала мамою і показала малюка.

Раді бачити Вас на наших каналах в Telegram і Viber!

Источник материала
Поделиться сюжетом