28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Холостяк-11» Михайло Заливако попрощався зі ще однією учасницею: «Занадто складна»
«Холостяк-11» Михайло Заливако попрощався зі ще однією учасницею: «Занадто складна»

«Холостяк-11» Михайло Заливако попрощався зі ще однією учасницею: «Занадто складна»

«Холостяк» Михайло Заливако минулого випуску, який став вже 5-м, відправив додому Сашу.

Раніше в анонсі до нового випуску говорили, що на проект повернеться одна з колишніх учасниць. В 5-му випуску романтичного реаліті, що вийшов у п’ятницю, 2 квітня головний герой та учасниці вирушили до духовної столиці України – Львова.

На церемонію вручення троянд прийшла Анна Богдан, яка хворіла 2 тижні. Дівчина розповіла, що в неї було онлайн-побачення з Михайлом.

З кожним випуском дівчат-учасниць проекту залишається все меше.

Цікаві побачення

На проекті з’явилися справжні подруги – Джесіка потоваришувала з Катею. Дівчата все роблять разом та проводять багато часу вдвох. Тож Михайло вирішив провести «групове» побачення та запросив дівчат до басейну.

Як виявилося, Катя не вміла плавати, тож спортсмен Михайло взявся її навчати. Під час навчання між чоловіком та дівчиною утворився міцний контакт.

Але Михайло зробив висновок, що дівчата «несправжні подруги».

На це учасниці відповіли, що між ними є довіра, вони не заздрять одна одній та готові в усьому підтримувати одна одну.

Юля К. отримала можливість спілкуватися з «холостяком» по телефону. Дівчина могла в будь-який час телефонувати та писати Михайлові повідомлення.

Цього тижня для дівчат підготували своєрідний «розіграш» - кожна дівчина обрала якусь із запропонованих речей. Юля обрала телефон та отримала право спілкуватися з Михайлом додатково.

Дівчина не захотіла ділитися своєю перевагою з іншими та відмовила конкуренткам, які просили в неї скористатися телефоном.

Улюблениця багатьох глядачів Юля «Зайка» переживає важкий період на шоу. Дівчина сходила на побачення з холостяком лише один раз. Після того Михайло, наче, не згадує про неї. Дівчина вважає, що після спілкування з іншими холостяк знайшов когось цікавішого та «забув» про неї.

В неї була можливість запитати в холостяка про це, але дівчина не скористувалася нею та не скаржилася Михайлові на відсутність уваги.

Глядачі вболівають за дівчину та переживають, щоб вона не залишила проект.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Хто покинув шоу

За рішенням Михайла шоу покинула Саша. Чоловік наголосив, що за її «словами» намагався розгледіти саму дівчину, але так і не зміг.

«Я не просто так сказав про твою мову. Я намагався зрозуміти, що за нею стоїть», - розповів холостяк і повідомив, що не має для Саші троянди.

Прихильники шоу заявили, що вибір Михайла дуже дивний. Більшість гадали, що проект покине Катя.

«Все правильно, вона занадто складна для Михайла, витримана, знає собі ціну .. а він з тих, хто шукає шляхи простіше», - пояснили глядачі шоу у соціальній мережі.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що колишній "Холостяк" Іраклій Макацарія закохався на українському шоу.

Анна Богдан розповіла, як перенесла коронавірус на проекті "Холостяк". Читайте всі новини шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом