Вибори на Прикарпатті: Олександр Шевченко судитиметься через перерахунок голосів
Вибори на Прикарпатті: Олександр Шевченко судитиметься через перерахунок голосів

Вибори на Прикарпатті: Олександр Шевченко судитиметься через перерахунок голосів

На окрузі №87 в Івано-Франківській області, де ЦВК визнала переможцем кандидата у народні депутати Василя Вірастюка на довиборах у ВР, його конкурент з партії "За майбутнє" Олександр Шевченко не планує здаватися та готує судові позови.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook 4 квітня.

Шевченко розповів, що окружний адміністративний суд Івано-Франківська відмовив у задоволенні позову до Надвірнянської ОВК, але пообіцяв не зупинятися і подати апеляцію.

"Окружний адміністративний суд Івано-Франківська відмовив у задоволенні позову кандидата в народні депутати Олександра Шевченка до Надвірнянської ОВК. Суд ухвалив, що рішення перерахунку голосів щодо дільниці № 261029 (Микуличин) є законним. А отже, все що відбувалось на ваших очах, теж, на думку Феміди, відбувалось законно. Наша команда готує апеляцію на це рішення. Боротьба триває! Попереду ще зо два десятки дільниць", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, на довиборах до Верховної ради на 87-му окрузі в Івано-Франківській області, які ознаменувалися скандалом з підрахунком голосів, оголосили переможцем кандидата від "Слуги народу" Василя Вірастюка.

Раніше окружна виборча комісія №87 на 5 дільницях виявила розбіжності у кількості голосів, відданих напроміжних виборах народного депутата за кандидата від партії "За майбутнє" Олександра Шевченка. На чотирьох дільницях вибори визнані недійсними.

За інформацією руху "ЧЕСНО" зникли десь близько 500 бюлетенів. Згідно інформації в протоколах від ДВК, це голоси за Шевченка.

Автор:
Ігор Бережанський
Источник материала
loader
loader