"Шахтар" готовий віддати мільйони за гравця "Інтернасьонала"
"Шахтар" готовий віддати мільйони за гравця "Інтернасьонала"

"Шахтар" готовий віддати мільйони за гравця "Інтернасьонала"

У футбольному клубі "Шахтар" заявили про готовність придбати гравця Бруну Прашедеса за рекордну суму в 7 мільйонів євро.

Про це повідомляє сайт спортивних новин sport.ua. А інші новини футболу, стрічка доступні на порталі MY.UA.

Що відомо про зацікавленість ФК "Шахтар" у Бруну Прашедесі

Так, у донецькому футбольному клубі "Шахтар" зацікавлені в придбанні центрального півзахисника команди "Інтернасьонал" Бруну Прашедеса.

При цьому "гірники" заявляють про готовність віддати за нього значну суму в 7 мільйонів євро.

Новини футболу - стрічка світових подій в нашому Viber!

Як повідомляє sport.ua, "Шахтар" вже звернувся з відповідною пропозицією до керівників "Інтернасьоналу". Однак зворотної відповіді футбольному клубу поки що не надходило.

Додаткові відомості

Бруну Прашедес - 19-річний вихованець "Флуміненсе". У складі "Інтернасьоналу" він почав виступати у лютому 2019-го року.

Всього за "Інтернасьонал" Прашедес професійно зіграв у 35 футбольних матчах і забив 1 гол.

Згідно з контрактом, Бруну Прашедес зобов'язується виступати в складі "Інтернасьоналу" ще кілька років - до 30-го квітня 2025-го року. Його оцінюють на Transfermarkt в 5 мільйонів євро.

Варто зазначити, що раніше в "Шахтарі" намагалися сторгуватися по 17-річному Вінісіусу Тобіасу - ще одному гравцю "Інтернасьоналу". Зараз цей переговорний процес зупинено на користь інших угод.

Всі спортивні новини України і світу - на нашому каналі в Telegram!

Втім, переговори можуть пізніше відновитися. Хоча в українському клубі розуміють, що для придбання Вінісіуса Тобіаса потрібно більше часу, ніж було передбачено раніше.

До того ж, у зв'язку з нинішньою економічною ситуацією і пандемією "Шахтар" веде себе обережніше і прагне до найбільш вигідних покупок.

Раніше MY.UA розповідав про те, що Ліонелю Мессі подарували унікальну футболку "Барселони" з сезону 2004-2005. Саме вона була першою для футболіста.

Також ми розповідали про те, що Україна здобула нічию у матчі проти Франції 24 березня, з чим збірну привітав президент Володимир Зеленський.

Не пропустіть наші актуальні новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом