"Буде мені урок": в Усика в центрі Києва евакуювали автомобіль
"Буде мені урок": в Усика в центрі Києва евакуювали автомобіль

"Буде мені урок": в Усика в центрі Києва евакуювали автомобіль

Зірковий український боксер Олександр Усик у прямому ефірі в Instagram розповів, що його автомобіль було евакуйовано в центрі Києва через неправильне паркування.

"Дзвонять зі страхової і кажуть: "Ось спостерігаємо за вашим автомобілем, він кудись їде". Думаю, взагалі прикольно. Я пішов за своїм автомобілем.

Повинен бути знак, що тут стоянка заборонена. Знака не було, автомобіль не заважав, стояв збоку, як і багато інших, але забрали мій

Може, інспектору не сподобався автомобіль цієї марки. Або особисто я йому не подобаюся, і він побачив, що я поставив, і таке упереджене ставлення. Це вже учетверте чи вп'яте. Серйозно. Ті машини, які реально заважають і стоять на бордюрах і пішохідних переходах, там усе нормально.

Буде мені урок, що більше там не треба ставити автомобіль, оскільки він може вiд'їхати. Але так не хотілося займатися такою дурістю і три години їздити забирати машину. Але знака ж не було ніякого, це найбільше зачіпає", - заявив Олександр.

Усик зізнався, що йому довелося сплатити одразу три рахунки: штраф за неправильну парковку, за евакуатор і за послуги зберігання автомобіля. Всього боксеру довелося сплатити близько півтори тисячі гривень.

КОЛИ НАСТУПНИЙ БІЙ УСИКА?

Олександр планує повернутися на ринг навесні 2021 року. Ймовірно, його суперником стане британець Джо Джойс, а на кону стоятиме тимчасовий пояс WBO. За словами Джо, поєдинок планується на квітень. Однак Усик повідомив про складнощі в переговорах з командою Джойса.

Усик є обов'язковим претендентом на пояс WBO, яким володіє британець Ентоні Джошуа. Ей Джей повинен захищати титул у бою з Олександром, однак відтермінував поєдинок з українцем, щоб побитися з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Промоутер Едді Гірн повідомляв, що Усик готовий не заважати проведенню об'єднавчого бою між Джошуа і Ф'юрі, якщо йому заплатять 2,7 мільйона доларів відступних. ЗМІ повідомляли, що ця сума зросла до 5 мільйонів доларів.

  • 35-річний Джойс провів на професійному ринзі 12 боїв, здобувши в них 12 перемог.
  • В останньому поєдинку британець переміг співвітчизника Даніеля Дюбуа.
  • Усик в останньому бою переміг Дерека Чісору і захистив звання обов'язкового претендента на пояс WBO.
  • У 2013 році Усик вже зустрічався з Джойсом у любителях. Тоді перемога залишилася за українцем.
Источник материала
Поделиться сюжетом