Римма просить допомогти їй здолати меланому
Римма просить допомогти їй здолати меланому

Римма просить допомогти їй здолати меланому

Кілька років тому Івшина Римма виявила нову родимку на спині неправильної форми, але не придала їй значення поки не травмувала її, але потрапити до лікаря вдалося лише за кілька місяців, який вже направив на додаткове обстеження і діагностику.

«У жовтні 2020 року пішла до дерматолога, яка в свою чергу відправила до хірурга-онколога на видалення, за результатами дослідження визначили, що це меланома шкіри спини другої стадії. А через пару тижнів біля рубця виліз лімфовузол, який видалили і направили на гістологію, підсумок метастази меланоми. Але у січні 2021 було пройдено Пет КТ і новоутворень не виявлено», - розповідає Римма.

Лікарі зазначили, що це добрий знак і призначили одне з найдієвіших лікувань за таких видів онкології. "Препарат потрібно приймати кожні три тижні, впродовж року, після кожної четвертої крапельниці контроль. Без лікування метастази підуть тілом", - додає Римма.

‼️ Важно ‼️ Важно ‼️ Важно ‼️ ‼️Впереди 16 КАПЕЛЬНИЦ‼️ ‼️СБОР ПРОДОЛЖАЕТСЯ ‼️ОЧЕНЬ НУЖНА ВАША ПОМОЩЬ,ЛЮБАЯ ГРИВНА ИЛИ...

Опубліковано Риммою Ившиною Середа, 7 квітня 2021 р.

Саме тому так важливо проходити лікування вчасно. Вже два перші етапи жінка пройшла і на наступний курс ще є кошти, а от далі потрібно зібрати на кожне наступне введення 116 тисяч гривень.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7573 8783 2845 Івшина Римма

Монобанк 4441 1144 2576 8312 Івшина Римма

Источник материала
Поделиться сюжетом