У Ростові-на-Дону розстріляли Land Cruiser соратника Януковича
У Ростові-на-Дону розстріляли Land Cruiser соратника Януковича

У Ростові-на-Дону розстріляли Land Cruiser соратника Януковича

У російському місті Ростов-на-Дону розстріляли автомобіль Land Cruiser 200 на українських номерах (АА 2772 КТ).

Відповідну інформацію повідомили в Telegram-каналі "Новини Ростова", посилаючись на оперативні дані правоохоронців.

Деталі про подію в Ростові-на-Дону

Згідно з даними оперативників, елітне авто, яке було розстріляне в одному з дворів Ростова, виявилося власністю українця Володимира Вільчинського.

Всі свіжі новини подій України і світу - на каналі в Telegram!

Самому чоловікові пощастило залишитися неушкодженим.

Що відомо про особу Володимира Вільчинського

Як відомо, Володимир Вільчинський є екс-чиновником Служби безпеки України. У відомстві він працював під час президентства Віктора Януковича. Володимир Вільчинський був головою відділу економічної контррозвідки зазначеної спеціальної служби.

Пізніше його призначили на посаду заступника керівника Державної потребінспекції України, але, в зв'язку зі скандалом, що виник з причини тиску на ряд масштабних торгових мереж, після 2014 року чиновника звільнили, застосувавши статтю "за порушення присяги державного службовця". Цим розслідуванням, зокрема, займалися журналісти "Схем".

Вся стрічка новин порталу MY.UA - на каналі в Viber!

Повідомляється також, що Володимир Вільчинський був наближеним до кола спілкування відомого олігарха Ігоря Коломойського.

Що стосується причин перебування екс-співробітника Служби безпеки України в російському Ростові-на-Дону, то сюди він, нібито, приїхав в гості до родичів.

Варто також нагадати, що портал новин MY.UA раніше повідомляв про те, що військовослужбовці влаштували стрілянину в поїзді, який курсує з Костянтинівки в Київ, в результаті чого його прибуття було відкладено на кілька годин.

Крім того, ми повідомляли про те, що в київському аеропорту "Жуляни" відбулася екстрена посадка літака у зв'язку з відмовою одного з двигунів. На щастя, ніхто з пасажирів авіалайнера не постраждав.

Актуальні новини читайте на нашому каналі у Twitter!

Слідкуйте за нашою стрічкою новин також на Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом