5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ані Лорак і Філіп Кіркоров заспівали українською на помпезній вечірці доньки
Ані Лорак і Філіп Кіркоров заспівали українською на помпезній вечірці доньки

Ані Лорак і Філіп Кіркоров заспівали українською на помпезній вечірці доньки

Російський співак, поп-король естради Філіп Кіркоров відзначив іменини доньки Алли-Вікторії. Велике свято щасливий батько влаштував прямо вдома та не поскупився на вишукані делікатеси.

Донька Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія народилася 26 листопада 2011 року. Зараз дівчинці 9 років. Назвали її на честь матері Філіпа Бедросовича Вікторії Марківни та колишньої дружини Алли Пугачової.

День ангела доньки Філіп вирішив відзначити досить масштабним святом. Він запросив до свого великого будинку зіркових гостей та влаштував цілий прийом.

Все святкування співак активно показував у соціальній мережі Інстаграм.

Як розважалися на святі у Кіркорова

На грандіозне свято запросили Анну Нетребко з родиною, Яну Рудковську з сином Олександром, Ігоря Крутого, Андрія Малахова, Олександра Буйнова та багатьох інших. 

Прийшла на свято і близька подруга Філіпа Кіркорова українська співачка Ані Лорак. Її з дочкою Софією супроводжував колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу.

Ані Лорак господар свята посадив по праву руку від себе.

Він проголосив, що це, по суті, перше велике свято в його будинку, на яке він вирішив запросити всіх найближчих друзів.

«Коло це не дуже велике і з кожним роком все вужчає і вужчає. Але я дуже дорожу всіма людьми, що тут зібралися», - виголосив тост Кіркоров.

Філіп Кіркоров обрав для торжества досить цікавий образ – сорочку в чорно-білі ромби, яку спереду прикрашали м’які іграшки з такої ж тканини.

Господар свята показав, що на гостей чекали смачні страви – краб, чорна ікра, різні солодощі, екзотичні фрукти та елітні напої.

Кіркоров показував гостям свій будинок, виставку архівних фото.

Потім всі гості влаштували справжнє караоке під акомпонемент роялю у холлі. Філіп Кіркоров заспівав з Ані Лорак українську пісню «Рідна мати моя». Також гості танцювали та загалом провели час у чудовій атмосфері.

Дітей весь час розважали аніматори, вони грали в ігри, дівчаткам робили зачіски та аква-грим.

Також Кіркоров влаштував цілу фотосесію на згадку про свято.

Історія свята

8 квітня за православним календарем іменини святкують всі дівчатка та жінки з ім’ям Алла. Цього дня православна церква шанує пам’ять мучениці Святої Алли Готфської, що постраждала за віру в ІV столітті.

Відомо, що свята жила на придунайських територіях чи в Криму. Тодішній цар цих земель Аттанаріх розгнівався, що його плем’я активно приймало християнство та вирішив викоренити його силою зброї.

Всіх, хто відмовився поклонитися язичницькому ідолові, зібрали в храмі та спалили живцем. Була серед них і Алла.

За іншою версією, Алла була дружиною готського царя. Вона намагалася зібрати останки померлих вірян, щоб поховати їх. За це її забили камінням.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що співачка Ані Лорак все частіше відвідує Україну.

Стало відомо, хто став матір'ю дітей Філіпа Кіркорова. Більше новин про життя відомих людей знаходьте на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны